Saç ektirmek mi yoksa protez mi?

İçindekiler:

  1. Saç ektirmek mi yoksa protez mi?
  2. Protez saç kaç gün?
  3. Yapay Saç ekimi nedir?
  4. Protez saçın zararı var mı?
  5. Protez saç internetten alınır mı?
  6. FUE mi Dhı mi?
  7. Safir FUE Saç Ekimi Nedir?

Saç ektirmek mi yoksa protez mi?

Protez saç yapay malzeme ya da insan saçı dokusundan yapılır. Protez saça belli aralıklarla bakım yapmanız gerekir. Saç ekiminde ise, çıkan kendi saçınız olduğu için özel bir bakıma ihtiyaç yoktur. Protez saçın uzunluğu belli bir uzunluktadır.

Protez saç kaç gün?

Böylece hem kaliteli hem de uzun ömürlü bir ürün kullanmanın keyfini yaşarken, natürel protez saçın ömrünü uzatabilirler. Piyasadaki en kaliteli protezin (Hairplus) ömrü, ortalama 10-12 aydır. Kullanıcının hijyenik ve özenli kullanımı, bu sürenin uzayıp kısalmasında belirleyici olacaktır.

Yapay Saç ekimi nedir?

Sentetik, yapay/suni ve bio fiber gibi farklı isimlerle de anılan bu saç ekimi, saç ekilecek bölgeye hastanın kendi saç kökleri kullanılmadan, değişen uzunluklarda ve renklerde hazır olarak gelen suni saç liflerinin ekilmesi işlemidir.

Protez saçın zararı var mı?

Öncelikle protez saçların % 100 insan saçı kılından üretildiğini belirtelim. Kaliteli malzemeler kullanılarak üretilen ve doğru yöntemlerle dizayn edilen bir protez saçın sağlığa herhangi bir zararı bulunmaz.

Protez saç internetten alınır mı?

Bir defa kişiye özel olmalıdır. Bugün internetten numarasını bildiğimiz bir ayakkabıyı dahi alırken tereddüt içinde olduğumuzu varsayarsak, kişiye özel olarak kullanılacak bir protez saçın internetten alınması asla uygun olmayacaktır.

FUE mi Dhı mi?

FUE dediğimiz yöntem; Foliculer Unit Extraction = Foliküler Ünite Ekstraksiyonu; yani tek tek köklerin donör bölgeden alınması yöntemidir. DHI= Direct Hair Implant= Direkt Saç Ekimi; ekim esnasında özel bir medikal alet ile (ki buna kalem diyoruz) aynı anda hem kanal açıp hem de ekim yapılması yöntemidir.

Safir FUE Saç Ekimi Nedir?

Safir saç ekimi , FUE saç ekimi tekniğinin safir cevherinden üretilmiş keskin uçlu özel cerrahi kalemlerle uygulanan minimal invaziv gelişmiş versiyonudur. Saç dökülmelerine kalıcı olarak çözüm getiren saç ekimi operasyonları, FUE tekniğinin geliştirilmesi ile birlikte yaygın olarak uygulanmaya başlar.