Ezhel ve sevgilisi ayrıldı mı?

İçindekiler:

  1. Ezhel ve sevgilisi ayrıldı mı?
  2. Ezhel in babası kimdir?
  3. Ezhel ve sevgilisi neden ayrıldı?
  4. Ezhel sevgilisi neden ayrıldı?
  5. AIS sınavı nedir?
  6. KUUL adam ne demek?

Ezhel ve sevgilisi ayrıldı mı?

Instagram'dan Birbirlerini Sildiler: Rapçi Ezhel ve Almanya'da Yaşayan Model Sevgilisi Abiba Bakayoko Ayrıldı

Ezhel in babası kimdir?

İpekçioğlu, 1 Temmuz 1991 tarihinde Ankara'da doğdu ve annesi tarafından büyütüldü. Babası Sermet İpekçioğlu Ankara'nın tanınmış gazetecilerinden, annesi Ulya Turgut ise emekli Devlet Dansçısıydı.

Ezhel ve sevgilisi neden ayrıldı?

İpekçioğlu, 2019 yılında Malili şarkıcı Tina ile ilişki içerisindeydi. Eylül 2020'de Milliyet gazetesinin haberine göre Tina, İpekçioğlu'nun kendisine evlenme teklifi ettiğini, evlilik hazırlıkları sırasında ise İpekçioğlu'nun kendisini aldattığını öğrendikten sonra ilişkiyi bitirdiğini iddia etti.

Ezhel sevgilisi neden ayrıldı?

Bir zamanlar ünlü Rapçi Ezhel ile aşk yaşayan Malili şarkıcı Tina, ünlü Rapçi ile neden ayrıldığını açıkladı. “Ezhel bana evlenme teklifi etti. Evlilik hazırlıkları sırasında aldatıldığımı öğrendim. Ardından ilişkiyi bitirdim.”

AIS sınavı nedir?

ÖSYM AİS, aday öğrencilerin bilgilerinin yer aldığı sistemdir. Adaylar ÖSYM'nin hazırladığı tüm sınavlara buradan başvurabilmekte, sınav sonuçlarını görebilmekte ve tercihlerini yapabilmektedirler. Ayrıca sınav öğrencilerin girdikleri diğer ÖSYM sınavlarına dair arşivlerde bu sistemde bulunmaktadır.

KUUL adam ne demek?

Günlük hayatta sıklıkla kullandığımız cool olmak, güzel ya da yakışıklı olmaktan, hatta zengin veya güçlü olmaktan bile çok daha çekici olan bir özellik. Cool olanlar, başkaları ne der diye düşünmeden rahat tavırlar sergileyen, kendilerince yaşayan kişiler olarak tarif edilir.