DPÜ uzaktan eğitim mi?

İçindekiler:

  1. DPÜ uzaktan eğitim mi?
  2. DPÜ yüz yüze eğitim mi?
  3. DPÜ Alms nedir?
  4. Dumlupınar Üniversitesi harç ücretleri hangi bankaya?
  5. DPÜ sınavlar nasıl olacak?
  6. DPÜ canlı ders nasıl izlenir?

DPÜ uzaktan eğitim mi?

Üniversitemiz uzaktan öğretimle yürütülecek derslerin işlendiği platforma https://oys.dpu.edu.tr adresinden erişebilirsiniz.

DPÜ yüz yüze eğitim mi?

Eylül ayında artık yüz yüze eğitime başlıyoruz“ dedi. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof. ... Kâzım Uysal, yüz yüze eğitimin uygulanacağı yeni akademik yıl için tüm hazırlıkların titizlikle sürdüğünü belirterek şunları söyledi: Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin yaklaşık 50 bin öğrencisi var.

DPÜ Alms nedir?

ALMS, tamamen Advancity bünyesi içinde geliştirilmiş yüzde yüz yerli yapım bir eğitim yönetimi sistemi (LMS) yazılımıdır. ... ALMS ile eğitim kurumunuz ya da firmanızdaki yönetici, eğitmen, kullanıcı takibinin yanı sıra detaylı içerik takibi yapabilirsiniz.

Dumlupınar Üniversitesi harç ücretleri hangi bankaya?

4.7. Öğrenim ücreti/ katkı payı ödemeleri 11.02.2021 tarihinden itibaren sadece Ziraat Bankası ATM'lerinden ve Ziraat Bankası İnternet Bankacılığı üzerinden öğrenci numarası ile yapılabilir.

DPÜ sınavlar nasıl olacak?

Uzaktan Eğitim kapsamından online olarak gerçekleştirilen sınavlar http://eys.dpu.edu.tr adresinde hizmet vermekte olan Öğrenim Yönetim Sistemi üzerinden yapılmaktadır. Sınavlar çoktan seçmeli veya açık uçlu sorular şeklinde yapılmakta olup Bölümler tarafından belirtilen saatler arasında gerçekleşmektedir.

DPÜ canlı ders nasıl izlenir?

Uzaktan eğitim yoluyla aldığınız derslere eys.dpu.edu.tr adresi üzerinden giriş yaparak erişebilirsiniz.