AÖF bölüm değişikliği yapılabilir mi?

İçindekiler:

  1. AÖF bölüm değişikliği yapılabilir mi?
  2. AÖF borcu ödenmezse ne olur?
  3. Bölüm değiştirme ne demek?
  4. Açıköğretimden örgün eğitime geçiş var mı?
  5. Anadolu Üniversitesi Yatay Geçiş Online mı?
  6. AÖF kayıt silme nasıl yapılır 2020?
  7. Açıköğretim yatay geçiş yapılır mı?
  8. Aof harç yatırmazsam kaydım silinir mi?

AÖF bölüm değişikliği yapılabilir mi?

Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geciş, Çift Ana Dal, Yan Dal ile Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmelik kapsamında açıköğretim sistemine göre öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerindeki önlisans ve lisans programlarına ...

AÖF borcu ödenmezse ne olur?

Ödemelerinizi zamanında yapmadığınız takdirde kayıt işlemleriniz tamamlanmadığı için ilgili dönemde pasif öğrenci durumuna geçersiniz.

Bölüm değiştirme ne demek?

Üniversiteye yerleştikten sonra isterseniz tekrar üniversite sınavına girmeden de okuduğunuz bölüm değiştirmek mümkün. Bu geçişlere de programlar arası yatay geçiş deniliyor. Bu geçişi okuduğunuz üniversitede başka bir bölüme geçerek de yapabilirsiniz. Buna da kurum için yatay geçiş deniliyor.

Açıköğretimden örgün eğitime geçiş var mı?

Açık ve uzaktan öğretimden örgün öğretim programlarına geçiş yapılabilmektedir.

Anadolu Üniversitesi Yatay Geçiş Online mı?

Anadolu Üniversitesinin Açıköğretim Sistemine göre öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin ön lisans ve lisans programlarına 2021-2022 öğretim yılı yatay geçiş kayıt hakkı kazanan adayların Çevrimiçi (Online) başvuru ve kayıt işlemleri 13- tarihleri arasında https://aoskayit.anadolu. ...

AÖF kayıt silme nasıl yapılır 2020?

Kayıt sildirmek isteyen öğrencilerin; özel kimlik belgesi ile (Nüfus Cüzdanı, T.C kimlik numaralı Sürücü Belgesi, Pasaport gibi) birlikte, illerde bulunan AÖF bürosuna bizzat başvurması veya kendisinin başvuramaması halinde genel vekaletname ile vekilinin başvurması gerekmektedir.

Açıköğretim yatay geçiş yapılır mı?

“Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal ile Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmelik” in 6/4 maddesinde “Açık veya uzaktan öğretimden diğer açık veya uzaktan öğretim diploma programlarına yatay geçiş yapılabilir.

Aof harç yatırmazsam kaydım silinir mi?

Kayıt silinmez, pasif öğrenciler konumuna geçersiniz. AÖF kaydı yapılabilir.