Bardak çekme neye iyi gelir?

İçindekiler:

  1. Bardak çekme neye iyi gelir?
  2. Kupa nasıl uygulanır?
  3. Kupa kaç dk kalmalı?
  4. Kuru kupa nasıl uygulanır?
  5. Vakumlu Kupa ne işe yarar?

Bardak çekme neye iyi gelir?

Hem yan etkisi yok, hem de birçok ağrıya iyi geldiği akademik tıp dergilerince kabul edilmiş durumda. Bel ağrılarını azaltıyor, boyun ağrılarına ve kasılmalara iyi geliyor, krampları engelliyor. Yetmiyor; solunum yollarından kaynaklanan ağrıları da, kanser tedavisinin sebep olduğu acıları da en aza indiriyor.

Kupa nasıl uygulanır?

Ateşli kupa tedavisinde küçük kupaların içine hızlıca ateş tutulur ve geri çekilir. Alev vasıtasıyla havası boşalan kupa, hızlıca vücudun belli bölgelerine ters vaziyette kapatılır. Böylece vücuttaki kanın, hava basıncının azaldığı bölgeye hücum etmesi sağlanır.

Kupa kaç dk kalmalı?

Herhangi bir yan etkisi olmayan, kısa sürede cevap alınabilen bir tedavi şeklidir. Tedavi ortalama 15 dakika sürmekte ve hastalar uygulamadan hemen sonra işine dönebilmektedir.

Kuru kupa nasıl uygulanır?

Kuru Kupa: Cilde sadece vakum yapacak uygulama gerçekleştirilir ve kan alınması söz konusu değildir. Bu bağlamda cilde kesikler uygulanmaz. Bölgesel olarak dolaşımın arttırılması yolu ile, hastalık yapan etkenlerin uzaklaştırılması, tekrar dolaşımına katılmasının sağlanması amaçlanır.

Vakumlu Kupa ne işe yarar?

Kupa tedavisinde vakumlama nedeniyle oluşan morarma sayesinde de, vücut sahip olduğu tüm yapıcı ve iyileştirici kimyasalları o bölgeye yönlendirir. Tüm kas, eklem ve sinir yapıları tazelenerek sağlıklı bünyeye kavuşması sağlanır.