Bannerlord Steam kaç TL?

İçindekiler:

  1. Bannerlord Steam kaç TL?
  2. Bannerlord hangi zamanda geçiyor?
  3. Bannerlord Warband dan önce mi?
  4. Levazım subayı ne işe yarar?
  5. Mount and Blade 2 Bannerlord online mı?

Bannerlord Steam kaç TL?

TaleWorlds, yurt dışında 49.99 dolardan piyasaya sunacağı Bannerlord için Türkiye'de örnek olmasını umut ettiğimiz bir politika izleyerek, oyunun fiyatını 150 TL olarak açıkladı.

Bannerlord hangi zamanda geçiyor?

Mount & Blade serisinin önceki oyunu Warband'in 200 yıl öncesini konu edinen Bannerlord, Kalradya'ya hâkim olan İmparatorluk'un iç savaş döneminde geçmektedir.

Bannerlord Warband dan önce mi?

Mount & Blade II: Bannerlord, serinin önceki oyunu olan Warband'in 210 sene öncesinde, Kalradya topraklarında geçiyor. Warband'den aşina olduğumuz krallıkların yerlerinde ise yine benzer kültüre sahip ancak farklı krallıklar bulunuyor. ... Tüm parçaları birleştirince de “bannerlord”(sancak beyi) oluyorsunuz.

Levazım subayı ne işe yarar?

levazım sınıfı Silahlı kuvvetlerin, silah ve cephanenin dışında kalan yiyecek, giyecek vb. gereksinimlerini sağlayan asker sınıfı.

Mount and Blade 2 Bannerlord online mı?

"Bannerlord Online" adındaki yeni Bannerlord modu, oyunu 800 oyuncuyu destekleyen bir MMO'ya dönüştürüyor. ... Bannerlord Online adındaki Mount & Blade II: Bannerlord modu, oyunu devasa çevrimiçi çok oyunculu (MMO) bir oyuna dönüştürüyor.