LOC deterjan nerelerde kullanılır?

İçindekiler:

  1. LOC deterjan nerelerde kullanılır?
  2. LOC durulanır mı?
  3. Lok temizleyici ne işe yarar?
  4. Amway Loc ne kadar?
  5. Amway Çok Amaçlı Temizleyici Nerelerde Kullanılır?
  6. Amway Home Loc ne işe yarar?
  7. Amway genel temizlik nasıl kullanılır?
  8. Amway Loc nasıl kullanilir?
  9. Amway tuvalet temizleyici nasıl kullanılır?
  10. Amway zoom ne için kullanılır?
  11. Amway Home Squeeze Bottle ne işe yarar?
  12. Amway özel kapaklı şişe nasıl kullanılır?
  13. Amway beyazlatıcı toz nasıl kullanılır?
  14. Amway Home Squeeze Bottle nedir?
  15. Amway sıvı bulaşık deterjanı nasıl kullanılır?
  16. Amway SA8 nedir?
  17. Amway Home SA8 nedir?
  18. Amway sıvı çamaşır deterjanı nasıl kullanılır?
  19. Amway SA8 sprey nasıl kullanılır?
  20. SA8 nedir?

LOC deterjan nerelerde kullanılır?

Çok amaçlı temizleyici banyolar, tuvaletler, emaye karolar, lavabolar, duşlar ve mermer yüzeyler üzerinde kullanılabilir. Aynı zamanda, ocaklar, tezgah üstleri, yıkanabilir duvarlar, kapı kolları, telefonlar, çöp kutuları ve boyalı ahşap üzerinde de güvenle kullanılabilir.

LOC durulanır mı?

Banyo Temizleyici sert su lekelerini ve kireç kalıntılarını çizmeden, kolayca temizler. ... L.O.C.™ Banyo Temizleyici kolayca durulanır ve uygulandığı yüzeyi çizmeden parlatır. Yenilenebilir kaynaklardan elde edilen sitrik asit içerir. 500 ml'lik bir şişeden 4 tabanca püskürtücülü şişeye eşdeğer ürün çıkar.

Lok temizleyici ne işe yarar?

Çok amaçlı temizleyici adında dabahsedildiği gibi çoğu alanda kullanılır. Örneğin banyo lavabosu temizliğindekullanılabilir. Fayanslar silinebilir. Fayans ev kurulumunda en başta döşendiğiiçin boyama gibi bir durum olmaz ve bunun için temizliği silinerek yapılır.

Amway Loc ne kadar?

Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 64,50 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 30,79 TLŞu Andaki Fiyat: 53,98 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatına göre 11 TL () daha ucuz.

Amway Çok Amaçlı Temizleyici Nerelerde Kullanılır?

Önerilen Kullanım Şekli L.O.C.™ Çok Amaçlı Temizleyici banyolar, tuvaletler, emaye karolar, lavabolar, duşlar ve mermer yüzeyler üzerinde kullanılabilir. Aynı zamanda, ocaklar, tezgah üstleri, yıkanabilir duvarlar, kapı kolları, telefonlar, çöp kutuları ve boyalı ahşap üzerinde de güvenle kullanılabilir.

Amway Home Loc ne işe yarar?

Neyse ki L.O.C™ Çok Amaçlı Temizleyici sayesinde evinizin lekesiz ve tertemiz kalması şimdi çok kolay. Bu etkili, çok amaçlı temizleyici tüm yıkanabilir yüzeylerdeki kir, birikinti ve pisliğe kolayca nüfuz ederek, evinize tertemiz bir görünüm, his ve ferahlık sağlar.

Amway genel temizlik nasıl kullanılır?

Kullanım şekli: Yüzeylere püskürtüp, silerek kurulayınız. Durulamaya gerek yoktur ancak sprey temizlik solüsyonunu hazırladıktan sonraki 30 gün içinde kullanmaya özen gösteriniz. Son olarak, çok amaçlı temizleyicimizi ellerinizin hijyenik temizliği için de kullanabilirsiniz.

Amway Loc nasıl kullanilir?

Kullanım şekli:
  1. Bir kova içerisinde 5 litre suya 30ml L.O.C™ Çok Amaçlı Temizleyici ekleyiniz.
  2. Yüzeyleri temizleyip kurumaya bırakınız. - Durulama gerektirmez.
  3. Daha küçük alanların spreylenerek temizliği için Amway Tabanca Püskürtücülü Şişe içinde 450 ml suya 50 ml L.O.C Çok Amaçlı Temizleyici karıştırınız.
Daha fazla öğe...

Amway tuvalet temizleyici nasıl kullanılır?

Önerilen kullanım şekli TOILET BOWL Cleaner - Tuvalet Temizleyicisi tuvaletleri hijyenik bir biçimde temizler ve kireç ve diğer sert su kalıntılarının oluşmasını önler. Ürünü klozetin çeperi içine dairesel bir hareketle eşit şekilde uygulayın. 30 dakika bekledikten sonra temizlemek üzere sifonu çekin.

Amway zoom ne için kullanılır?

2.Amway Zoom Konsantre Sprey Temizleyici 1 Litre Özellikleri Solventler ve yüzey aktif maddelerden oluşan güçlü formül yağlı kirleri söker atar Konsantredir Suyla durulama gerekmez – püskürtüp silmek yeterlidir Faydaları Çok amaçlı temizleyici yıkanabilen çeşitli yüzeyler üzerindeki temizlenmesi zor lekeleri yok eder ...

Amway Home Squeeze Bottle ne işe yarar?

Sızıntı ve dökülmeleri önlemeye yönelik, açılıp kapanabilen, vidalanarak takılan özel kapaklı. 500 ml temizleme solüsyonu alır. Geniş boyun çapı karıştırmayı kolaylaştırır.

Amway özel kapaklı şişe nasıl kullanılır?

Bulaşıkları yıkadıktan sonra durulayın. Ekonomik uygulama için, 1 ölçü DISH DROPS Sıvı Bulaşık Deterjanını 3 ölçü suda seyreltin, AMWAYÖzel Kapaklı Şişeye doldurun, çalkalayarak karıştırın ve sünger üzerine az miktarda damlatarak kullanın. Bulaşık süngerleri ve bezlerini korumak için, ılık suyla iyice durulayın.

Amway beyazlatıcı toz nasıl kullanılır?

ÖNERİLEN KULLANIM ŞEKLİ:
  1. Deterjan gücünü arttırıcı olarak, her makina çamaşıra 10 ml ekleyiniz. ...
  2. Ön ıslatıcı olarak, 2 litre sıcak suya 5 ml ekleyin. ...
  3. Çaydanlıkları temizlemek için, fincan veya demliği kaynar suyla doldurun, 5 ml Her Cins Kumaş Beyazlatıcı ekleyin ve en az bir saat bekletin.
Daha fazla öğe...

Amway Home Squeeze Bottle nedir?

Sızıntı ve dökülmeleri önlemeye yönelik, açılıp kapanabilen, vidalanarak takılan özel kapaklı. 500 ml temizleme solüsyonu alır. Geniş boyun çapı karıştırmayı kolaylaştırır.

Amway sıvı bulaşık deterjanı nasıl kullanılır?

Bulaşıkları yıkadıktan sonra durulayın. Ekonomik uygulama için, 1 ölçü DISH DROPS Sıvı Bulaşık Deterjanını 3 ölçü suda seyreltin, AMWAY™ Özel Kapaklı Şişeye doldurun, çalkalayarak karıştırın ve sünger üzerine az miktarda damlatarak kullanın. Bulaşık süngerleri ve bezlerini korumak için, ılık suyla iyice durulayın.

Amway SA8 nedir?

Amway SA8™ Her Cins Kumaş Beyazlatıcısı 1 kg Amway SA8™ Her Cins Kumaş Beyazlatıcısı 1 kg Oksijenli ağartıcı içeren bu çok amaçlı toz deterjanla normal yıkamanın temizlik gücünü arttırarak lekeleri çıkarabilir, beyazlara parlaklık katabilir ve renklileri (ipekli ve yünlüler hariç) temizleyebilirsiniz.

Amway Home SA8 nedir?

SA8 SENSITIVE KONSANTRE SIVI DETERJAN, AMWAY HOMESA8™ SENSITIVE KONSANTRE SIVI DETERJAN kullandıktan sonra kumaşları temiz ve yumuşak bırakan güçlü leke çıkarma performansı gösterir. Gizlilik modu, sayfanızdaki tüm puan değerlerini gizler. Buna gelir hesap makinası ve hedeflerinizde dahildir.

Amway sıvı çamaşır deterjanı nasıl kullanılır?

Elde yıkama: Her 10 litre suda 5 ml ürün eritin. Çamaşırlarınızı yıkayın. İyice durulayın. Kurutun.

Amway SA8 sprey nasıl kullanılır?

  1. Aerosol sprey kutusunu kumaştan 15 cm uzakta dik tutun.
  2. Doğrudan lekenin üzerine püskürtün.
  3. Normal yıkama işlemini yapın.

SA8 nedir?

Amway Home SA8™ BABY KONSANTRE SIVI DETERJAN, YUMUŞATICI ETKİLİ güçlü temizlik performansı sunar. Bir şişeyle 33 yıkama gerçekleştirir. Düşük sıcaklıklarda (15°C) etkilidir. Kumaşlara ve renklere karşı naziktir.