Katip Çelebi Üniversitesi ne zaman başlıyor?

İçindekiler:

  1. Katip Çelebi Üniversitesi ne zaman başlıyor?
  2. Katip Çelebi Üniversitesi Kimdir?
  3. Katip Çelebi Üniversitesi Hukuk Fakültesi var mı?
  4. Izmir Katip Çelebi Üniversitesi Devlet mi özel mi?
  5. Katip Çelebi Üniversitesi Nerede Nasıl Gidilir?

Katip Çelebi Üniversitesi ne zaman başlıyor?

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılında dersler tarihinde başlayacaktır. 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Takvimleri İçin Tıklayınız 1- Derslere Yazılım Üniversitemize yerleşen ve kesin kayıt işlemini tamamlayan tüm öğrencilerin http://www.ikcu.edu.tr sayfasında ilan edilen 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı ...

Katip Çelebi Üniversitesi Kimdir?

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi, 2010 yılında İzmir ilinde kurulmuş olan 4. devlet üniversitesidir. Prof. Dr. Galip Akhan 10 Aralık 2010 tarihinde üniversitenin ilk rektörü olarak atanmıştır.

Katip Çelebi Üniversitesi Hukuk Fakültesi var mı?

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan karara göre, Batman Üniversitesinde Diş Hekimliği Fakültesi, İstanbul Galata Üniversitesinde Sağlık Bilimleri Fakültesi, İstanbul Sağlık ve Teknoloji Üniversitesinde İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, İzmir Katip Çelebi Üniversitesinde Hukuk ...

Izmir Katip Çelebi Üniversitesi Devlet mi özel mi?

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi, 2010 yılında İzmir ilinde kurulmuş olan 4. devlet üniversitesidir. Prof. ... Galip Akhan 10 Aralık 2010 tarihinde üniversitenin ilk rektörü olarak atanmıştır.

Katip Çelebi Üniversitesi Nerede Nasıl Gidilir?

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi İzmir Çiğli'de bulunmaktadır. Konak'tan 121 numaralı otobüs ile Bostanlı İskelesi'nde inerek buradan 595 numaralı otobüse aktarma yapınız. Bu otobüsle Katip Çelebi Üniversitesi durağında inerek İzmir Katip Çelebi Üniversitesi'ne ulaşabilirsiniz.