MetLife kredi kartı sigortası nedir?

İçindekiler:

  1. MetLife kredi kartı sigortası nedir?
  2. Kredi Kartı Sigortası Nedir?
  3. Kredi kartları sigorta kapsamında mı?
  4. KKDS nedir?
  5. Ölen bir kişinin kredi kartı borcu silinir mi?
  6. Klinik karar destek sistemi nedir?

MetLife kredi kartı sigortası nedir?

Kart Borcum Güvende Sigortası, hayatta meydana gelebilecek beklenmedik durumlara karşı sizi ve ailenizi koruma altına alarak kredi kartı borçlarınızın ödenmesini sağlayan bir hayat sigortasıdır. Bu sigorta sayesinde vefat, kalıcı sakatlık ve işsizlik / kritik hastalıklar risklerine karşı korunmuş olursunuz.

Kredi Kartı Sigortası Nedir?

Kredi Ödeme Güvencesi, bireysel kredi kullanan müşterilerimizin yaşam kaybı veya tam ve daimi maluliyet durumunda kredi borcunu teminat altına alan, işsiz kalmaları durumunda ise yine teminat kapsamında kredi taksitlerini ödeyen sigortadır.

Kredi kartları sigorta kapsamında mı?

Teminatlar, Primler Kredi kartı destek sigortasında teminat kapsamı, risklerin gerçekleştiği dönemde kesilen hesap özetinde bulunan taksitler dahil olmak üzere 5.000 TL'ye kadar son hesap özeti borcu kadardır. ... Şirket kredi kartları ve Bayi Kartlar için sigorta yapılmamaktadır.

KKDS nedir?

Klinik Karar Destek Sistemi (KKDS), Hastane Bilgi Yönetim Sistemi (HBYS)'nden gelen hasta tıbbi bilgilerini, sistemde belirlenmiş algoritmalar ve uluslararası kabul görmüş kanıta dayalı klinik uygulama sistemlerine göre değerlendirip öneri, uyarı ve yönlendirme yapan yazılımlardır.

Ölen bir kişinin kredi kartı borcu silinir mi?

Vefat Eden Kişinin Kredi Kartı Borcu Silinir mi? Kişinin vefat etmesi durumunda borç silinmez, hayat sigortası varsa sigorta şirketi, yoksa mirasçılar tarafından ödenir. ... Toplu ölümlere sebep olan doğal afetler ya da terör saldırılarında bankalar, vefat eden kişilerin kredi kartı borçlarını silebilir.

Klinik karar destek sistemi nedir?

Klinik karar destek sistemleri ise sağlık personeline klinik kararlarda destek sağlayan bilgisayar programlarıdır. ... Bu sistemler hekimlere, hastalara ait özel klinik bilgileri dikkate alarak karar verebilmelerinde yardımcı oluyor.