Telegram ne amaçla kullanılır?

İçindekiler:

  1. Telegram ne amaçla kullanılır?
  2. Telegram özelliği nedir?
  3. Telegram grupları tehlikeli mi?
  4. Signal mi güvenli Telegram mı?
  5. Telegram hesap silinince mesajlar silinir mi?

Telegram ne amaçla kullanılır?

Telegram, hız ve güvenlik odaklı bir mesajlaşma uygulamasıdır. Telegram'ı tüm cihazlarınızda aynı anda kullanabilirsiniz. ... Telegram ile her türlü mesajı, fotoğrafı, videoyu ve dosyayı (belge, zip, mp3 vb.) gönderebilir ve 200.000 kişiye kadar gruplar veya sınırsız kitlelere yayın yapmak için kanallar oluşturabilirsiniz.

Telegram özelliği nedir?

Telegram, WhatsApp'ın aksine kesintisiz eşitmeye sahip bulut tabanlı bir mesajlaşma aracıdır. Sonuç olarak, mesajlarınıza tabletler ve bilgisayarlar da dahil olmak üzere aynı anda birkaç cihazdan erişebilir ve her biri 2 GB'a kadar sınırsız sayıda fotoğraf, video ve dosya (belge, zip, mp3 vb.) paylaşabilirsiniz.

Telegram grupları tehlikeli mi?

Rus programcısı Pavel Durov tarafından oluşturulan Telegram, çoklu platform desteği sunan, oldukça güvenli anlık sesli ve görüntülü mesajlaşma servisidir. Ağustos 2013'te kurulan Telegram hem mobil hem de masaüstü sistemleri ile kullanıcılarına hizmet veriyor. ... Telegram uçtan uca şifreleme özelliğine sahip.

Signal mi güvenli Telegram mı?

Signal güvenlik söz konusu olduğu WhatsApp'a ve Telegram'a göre biraz daha önde gibi görünüyor. ... Diğer yandan Signal, kullanıcılarını korumak için neredeyse tüm meta verilerini yani kimlerin kimlerle ne zaman temasa geçtiği bilgisini şifreliyor.

Telegram hesap silinince mesajlar silinir mi?

Evet. Daha önce, mesajlarınızı gönderdikten sonraki 48 saat içinde geri alabilirdiniz. ... Telegram'da silinen mesajlar sohbette bir iz bırakmaz.