Ariel Jel Nasıl Kullanılır?

İçindekiler:

  1. Ariel Jel Nasıl Kullanılır?
  2. Ariel 12 kg ne kadar?
  3. Ariel 75 kilo ne kadar?
  4. Çamaşır tableti nasıl kullanılır?
  5. Persil power jel nerede kullanılır?
  6. Persil Premium jel renkliler icin mi?
  7. Ariel Oxi gucu beyazlar için mi?

Ariel Jel Nasıl Kullanılır?

Ön yıkama yapmadan kullanılması gereken yeni Ariel Jel Deterjan Kapsül'ün kullanımı çok kolay; sadece 1 kapsül direkt olarak boş makinenin içine atınız, kapsülün üzerine kirliler çamaşırları yerleştirip, makineyi çalıştırınız.

Ariel 12 kg ne kadar?

Kilogram seçenekleri: 10 kg5,89 TL/kg. 12 kg8,76 TL/kg.

Ariel 75 kilo ne kadar?

7.5 kg8,92 TL/kg.

Çamaşır tableti nasıl kullanılır?

Calgon tablet çamaşır makinesinde nasıl kullanılır? Çamaşır makinenizdeki deterjan gözüne, deterjanınızın üzerine 1 tablet koyabilirsiniz. Bu sayede Calgon'un içerisindeki kir ve kireç önleyici aktifler, çamaşır makinenizi çalıştırdığınız an itibari ile devrey girer, makinenizde ulaşamadığınız yerleri bile temizler.

Persil power jel nerede kullanılır?

Çamaşırlara hemen etki eden jel formül, kalıntı bırakmayan ve makineye zarar vermeyen sıvı deterjan sayesinde hanımlar muhteşem temizliğin gururunu yaşıyor. Nasıl Kullanılır? Ürünün kapağını ölçek olarak kullanarak makinenizin ana yıkama gözüne dökünüz. *Bağımsız bir test enstitüsü tarafından onaylanmıştır.

Persil Premium jel renkliler icin mi?

Dünyaca ünlü Alman markası Henkel, hem beyazlar hem de renkliler için kullanılabilen Persil Premium Jel ile dünyada bir ilke imza atıyor.

Ariel Oxi gucu beyazlar için mi?

Ariel OXI Gücü, temizler ve çamaşırlarınızı parlatır. 30° derecede bile etkili temizlik sunar. Beyazlarda ve lekelerde üstün parlaklık sağlar.