Ucaklarda kaç ml sıvı taşınabilir?

İçindekiler:

  1. Ucaklarda kaç ml sıvı taşınabilir?
  2. Havaalanında parfüm geçer mi?
  3. Havaalanında deodorant yasak mı?
  4. Uçağa su alınıyor mu?
  5. Uçağa saç düzleştirici alınır mı?
  6. Uçağa pekmez alınır mı?
  7. Uçak altı bagajında bıçak taşınır mı?
  8. Uçağa çakı sokulur mu?
  9. Ucakta Bagajina neler yasak THY?
  10. Düzleştirici uçakta yasak mı?

Ucaklarda kaç ml sıvı taşınabilir?

El bagajlarında 1 litrelik ağzı kilitli torba içinde her biri en fazla 100 ml'lik kaplarda sıvı, jel ve aerosol taşıyabilirsiniz. 100 ml'den büyük kaplardaki sıvı ve benzeri yiyecek ve içecekleri uçak altı bagaja vermelisiniz.

Havaalanında parfüm geçer mi?

100 ml'den daha küçük boyutlarda olan deodorant ve parfümleri kabin bagajınızda taşıyabilirsiniz.

Havaalanında deodorant yasak mı?

Fazla Sayıda Parfüm ve Deodorant Ama dikkat, kırılmasın diye hepsini el bagajınıza sıkıştırmaya kalkmayın! Zira eğer 20 x 20 cm büyüklüğündeki saydam poşetinize hepsi kolayca görülebilecek şekilde girmiyorsa, şişelerin her biri 100 ml'den küçük olsa da yanınıza alamayacaksınız.

Uçağa su alınıyor mu?

Kısıtlamaya dahil olan sıvılar: su, şurup, içki dahil her türlü sıvı, kremler, losyonlar, yağlar (kozmetik yağlar dahil), parfümler, maskara dahil her türlü makyaj malzemesi (katı halde olan rujlar hariç), traş köpükleri, deodorantlar, diş macunu dahil her türlü macun kıvamındaki maddeler, reçel, bal, yoğurt, pekmez ve ...

Uçağa saç düzleştirici alınır mı?

Evet, el bagajınızda uçağa saç düzleştiricisi almanıza izin verilir.

Uçağa pekmez alınır mı?

Kısıtlamaya Dahil Sıvılar: Reçel, bal, yoğurt, pekmez ve salça gibi tam katı halinde olmayan yiyecekler ve jeller, Kontak lens sıvıları, şampuanlar, sprey ve aerosoller ve yukarıda sayılan maddelere benzeyen diğer maddeler.

Uçak altı bagajında bıçak taşınır mı?

El bagajınızda en fazla 100 ml hacimli kaplar içerisinde sıvı taşıyabilirsiniz. ... 100 ml üzerinde sıvı içeren kaplar ile boyu 6 cm'den uzun olan bıçak ve sivri makaslar yalnızca uçak altı bagajında uçağa alınabilir.

Uçağa çakı sokulur mu?

**Uçak içine, el bagajınızda veya üzerinizde hiçbir şekilde bıçak vb kesici aletler ile giremeyeceğinizi belirtmek isterim. Yukarıdaki bilgiler sadece check-in kontuarında teslim edilmek üzere vereceğiniz bagajınız içindir. ... Kesinlikle kabin içine boyutuna bakılmaksızın bıçak kabul edilmemektedir.

Ucakta Bagajina neler yasak THY?

Kabinde ve kabin bagajında taşınması yasak olan maddeler
  • Ateşli ya da ateşsiz silahlar ile makas, çakı, sivri uçlu şemsiye gibi delici maddelerin kabinde ve kabin bagajında taşınması yasaktır. ...
  • Golf, beyzbol, kriket vb. sopa ve benzeri maddelerin kabinde ve kabin bagajında taşınması yasaktır.
Daha fazla öğe...

Düzleştirici uçakta yasak mı?

Golf takımı, kayak takımı, skateboard, paten, raket benzeri spor ekipmanları kabin bagajına dahil edilemez. Havai fişek ya da işaret fişeklerinin de yolcu kabinine alınması yasaktır. Saç düzleştirici, maşa gibi ürünler kabin bagajına değil kargo bagajına verilmelidir. ... Birden fazla çakmak el bagajında taşınamaz.