Bio spirulina tablet ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Bio spirulina tablet ne işe yarar?
  2. Spirulina neye faydasi var?
  3. Spirulina neye faydali?
  4. Farmasi Spirulina zayıflamak için nasıl kullanılır?
  5. Spirulina hangi alanlarda kullanılır?
  6. Farmasi Spirulina günde kaç defa kullanılır?
  7. Farmasi vitamin kilo aldırır mı?
  8. Farmasi Nutriplus lif ne işe yarar?
  9. Nutriplus lif içeren takviye edici gıda nasil kullanilir?

Bio spirulina tablet ne işe yarar?

Spirulina besin takviyesi olarak kullanılmaktadır. Mavi yeşil bir alg türü olan spirulina yüksek miktarda protein, doğal demir, B vitamini ve beta karoten içermektedir. Özellikle vegan diyetinde kullanılan spirulina pek çok alanda sağlığa da iyi geldiği bilinmektedir.

Spirulina neye faydasi var?

Spirulinanın faydaları Yağsız bir protein kaynağı olduğu kilo vermeye yardımcı olur ve kilo kontrolü konusunda da önemli bir destekçidir. İçerisinde dana ciğerinden 4 kat daha fazla oranda B12 bulundurur. Bu nedenle halsizlik, unutkanlık, sürekli yorgunluk hissetme gibi durumlarda rahatlıkla tüketilebilir.

Spirulina neye faydali?

- İçerdiği organik demir ve kalsiyum sayesinde sağlıklı kemik,sinir,kan ve kas dokusuna etkili bir destektir. - B12 vitamini bakımından zengin bir kaynaktır. - Bilimsel araştırmalarda da sindirim sistemini desteklediği ve bağırsakların çalışmasını hızlandırdığı gözlemlenmiştir.

Farmasi Spirulina zayıflamak için nasıl kullanılır?

Günde 10 grama kadar alınan Spirulina tozunun uygun görüldüğü kullanım içecek veya yemek olarak tüketmektir. Özellikle kahvaltılardan sonra alınan 1 yemek kaşığı spirulina tozu ilaveli doğal meyve suyu ile takviye vitamin alınmasına gerek kalmaz.

Spirulina hangi alanlarda kullanılır?

Kasların güçlenmesine yardımcı olur. Kırmızı ve beyaz kan hücrelerinin üretiminin arttırılmasına destek olur, bu nedenle kansızlık tedavisinde kullanılır. E vitamini, manganez, çinko, bakır, aminoasit ve gamma linolenik asit yönünden çok zengindir. Kanser tedavisinde kullanılır.

Farmasi Spirulina günde kaç defa kullanılır?

11 yaş ve üzeri için, günde 2 kere, sabah ve akşam yemeklerden sonra 1'er kapsül kullanılması önerilir. 11 yaş altındaki çocuklar, hamilelik emzirme dönemi ile hastalık veya ilaç kullanılması durumlarında doktorunuza danışmanızı tavsiye ederiz.

Farmasi vitamin kilo aldırır mı?

Bilinenin aksine, vitaminler kilo aldırmaz. Nedeni şu: Vitaminler kalori içermeyen “mikro besin unsurları”dır. Görevleri yiyip içerken kazandığınız besinlerin ve bedeninizdeki bazı metabolik süreçlerin daha düzgün, düzenli ve sorunsuz çalışmasını sağlamaktır.

Farmasi Nutriplus lif ne işe yarar?

Kilo vermek isteyenler için çok fazla yardımcı olacak bir üründür. Tokluk hissi oluşmasına katkıda bulunur. Tokluk hissi ile beraberinde sindirim sisteminin daha düzenli çalışmasını sağlar. Bağırsakların hareketlenmesinde ve aktif çalışmasında etkilidir.

Nutriplus lif içeren takviye edici gıda nasil kullanilir?

Lif İçeren Gıda'nın, takviye edici gıda olarak günde 2 kere birer şase kullanılması önerilir. Kullanımı: 1 şase 1 bardak su içerisine boşaltılıp karıştırıldıktan sonra tüketilir. Doktor ve diyetisyeninizin tarif ettiği şekilde kullanınız.