Cinemax ne demek?

İçindekiler:

  1. Cinemax ne demek?
  2. Ev rahatlığında sinema keyfi Gold Class Nedir?
  3. Cinemaximum ne zaman açılıyor?
  4. Sinemalar Ne Zaman Açılıyor 2021?
  5. Kaç tane Cinemaximum var?
  6. 5 Boyutlu Sinema Nedir?
  7. Starium nedir?
  8. Skybox Sinema Nedir?
  9. D box ne demek?
  10. Sinema türleri nelerdir?
  11. Sinema filmlerini nasıl izlerim?
  12. Vizyondaki filmleri nasıl satın al?
  13. Film vizyona girdi ne demek?
  14. Digitürk Film Nasıl satın alınır?
  15. Google'dan film nasıl izlenir?

Cinemax ne demek?

Sunmuş olduğu hizmet ve teknolojik yenilikler ile 2013 yılında dünyanın en büyük sinema birliği olan UNIC (International Union of Cinemas) tarafından “Uluslararası Yılın Sinema Grubu” ödülüne layık görülen Mars Cinema Group, 36 şehirde 97 sinema işletmesi ve 848 salon sayısı ile Türkiye'nin en büyük sinema zinciridir.

Ev rahatlığında sinema keyfi Gold Class Nedir?

Geniş ve yatabilen koltuklarıyla bambaşka bir konfor sunan Gold Class, sinemaseverleri bekliyor. Gold Class salonlarının kendine ait ayrı bir fuaye alanı var. Dileyen misafirlerimiz için telefon şarj ünitesi bulunan salondaki rahat koltuklar konforda sınırı bir üst seviyeye taşıyor.

Cinemaximum ne zaman açılıyor?

Cinemaximum duyurdu: Sinema salonları 7 Ağustos'tan itibaren açılacak. DUVAR - Sinema zinciri Cinemaximum, sosyal medya hesabından açıklama yaparak 7 Ağustos'tan itibaren salonlarını açacağını duyurdu.

Sinemalar Ne Zaman Açılıyor 2021?

Genelge ile 31 Aralık'a kadar faaliyetlerine ara verilen sinema salonları için bu süre 1 Mart'a uzatılmıştı. Daha sonra ise alınan yeni karara göre sinemaların açılacağı tarih 1 Nisan 2021 tarihine uzatıldı.

Kaç tane Cinemaximum var?

Sunmuş olduğu hizmet ve teknolojik yenilikler ile 2013 yılında dünyanın en büyük sinema birliği olan UNIC (International Union of Cinemas) tarafından “Uluslararası Yılın Sinema Grubu” ödülüne layık görülen Mars Cinema Group, 36 şehirde 97 sinema işletmesi ve 848 salon sayısı ile Türkiye'nin en büyük sinema zinciridir.

5 Boyutlu Sinema Nedir?

5d sinema 3 boyutlu gözlüklerle izlenen bir ekranın önünde, sanal gerçekliği yaşatmak için ekranda filmlerle senkronize hareketli bir platform ve tüm bunlara ek olarak rüzgar,kar,yağmur,sis,duman gibi efektler eşliğinde oluşturulan yeni nesil sinema sistemidir.

Starium nedir?

Starium, lazer sinema projektörünün yüksek parlaklık seviyesi, artan kontrast oranı ve canlı renkleriyle bugüne kadar izlenilen tüm formatlara meydan okuyan, eşi benzeri görülmemiş bir sinema keyfi yaşatıyor.

Skybox Sinema Nedir?

Cinemaximum'dan Skybox. Cinemaximum'dan Skybox Localar. Türkiye'de bir ilk olan Skybox localarinda sinema keyfi artik sadece sana özel! Biletinin yaninda ücretsiz orta boy popcorn ve içecek ile film keyfini arttirin.

D box ne demek?

Filmin akışına göre hareket eden ve titreşimli koltuklar Cinemaximum Akasya ve Cinemaximum Akbatı'da sinemaseverleri bekliyor. D-Box teknolojisi, filmdeki sahnelere göre hareket ve titreşim kullanarak sinema izleyicisine aksiyonu birebir yaşatıyor.

Sinema türleri nelerdir?

Film Türleri

  • Türler ve Alt Türleri.
  • Aksiyon: Aksiyon-komedi, Felaket filmi, Silahlı kadınlar, Savaş
  • Macera: Macera seven adam.
  • Animasyon: Anime, Çocuk, Aile, Müzikal.
  • Çocuk: Hayvan karakterli filmler, Animasyon, Müzikal.
  • Komedi: Absürt, Aksiyon, Kara komedi, Korku-komedi, Drama-komedi, parodi, Romantik komedi, sulu komedi.

Sinema filmlerini nasıl izlerim?

Sıkıldığınız reklamlar olmadan yasal bir şekilde film izlemek veya indirmek size de harika bir fikir olarak geliyorsa işte, Ücretsiz ve Yasal Olarak Film İzleyebileceğiniz 10 Harika Site!

  1. The Internet Archive. @internetarchive. ...
  2. 2. Retrovision. ...
  3. 3. Youtube. ...
  4. Crackle. ...
  5. 5. Pluto TV. ...
  6. 6. Vimeo. ...
  7. 7. MoviesFoundOnline. ...
  8. 8. PopcornFlix.

Vizyondaki filmleri nasıl satın al?

Film ve TV dizisi satın alma veya kiralama

  1. Google Play Filmler ve TV'yi. açın.
  2. İzlemek istediğiniz filmi veya diziyi arayın.
  3. İstediğiniz öğeye dokunun. Kirala veya Satın al'ı seçin. Videoları daha sonra satın almak veya izlemek için İzleme Listesi'ne. dokunun.

Film vizyona girdi ne demek?

T. C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından eser işletme belgesi verilerek, ilgili mevzuat gereği sınıflandırılan sinema filmlerinin, halka açık, ticari sinema salon ve alanlarında projeksiyon makinesi eşliğinde, bilet satışı gerçekleştirilerek, gösterime sunulmasıdır.

Digitürk Film Nasıl satın alınır?

ÇÖZÜM ÖNERİLERİ Box Office'ten film satın almak için onlineislemler.digiturk.com.tr adresine giriş yaptıktan sonra "İzle-öde" menüsünden işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Box Office'ten film satın almak için tıklayınız.

Google'dan film nasıl izlenir?

Google Play Filmler'i Akıllı TV'de izleme

  1. Android TV'nizde Ana ekrana gidip sayfayı aşağı kaydırarak Uygulamalar satırına gelin.
  2. Google Play Filmler ve TV uygulamasını seçin.
  3. Film ve dizi arayın. Sesle arama yapmak için ekranın üst kısmına gidip Mikrofon simgesini seçin. ...
  4. Bir film veya dizi seçin.