Ido bilet değişikliği nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Ido bilet değişikliği nasıl yapılır?
  2. Ido bileti ne zamana kadar iptal edilebilir?
  3. Ido da PNR ne demek?
  4. İDO para nasıl kazanılır?
  5. Ido paramı nasıl kullanabilirim?
  6. İdo bilet ne kadar?
  7. İdo ucuz bilet nasıl alınır?

Ido bilet değişikliği nasıl yapılır?

Promosyon Biletler (PROMO) Promo biletler iade edilemez. Sefer kalkış saatine 1 saatten fazla süre olduğu durumlarda bilet tutarının P'si oranında kesinti yapılarak sadece geçerli sefer tarifesi ve dönemi içerisinde değişiklik yapılabilir. Sefer kalkış saatine 1 saatten az süre kaldığında değişiklik yapılamaz.

Ido bileti ne zamana kadar iptal edilebilir?

First Class biletler sefer saatinden 24 saat öncesine kadar  kesintili olarak değiştirilebilir veya iade edilebilir. Sefer kalkış saatine 24 saatten az kaldığında değiştirilemez ve iade edilemez.

Ido da PNR ne demek?

PNR(Passenger Name Record)kodu, Yolcu İsim Kaydı'nın kısaltmasıdır. Daha çok rezervasyon numarası olarak bilinir. İnternetten bir bilet rezerve ettiğinizde ya da satın aldığınızda size verilir. ... PNR kodu internetten bilet aldığınızda e-mail yoluyla size gönderiliyor.

İDO para nasıl kazanılır?

İDO seyahatlerinizden idoPara kazanırsınız. Kazandığınız idoParalar, bireysel üyelik hesabınızda birikir. PNR'ın toplam ücreti üzerinden değil, yalnızca kendi adınıza düzenlenen biletlerden idoPara kazanırsınız.

Ido paramı nasıl kullanabilirim?

idoParaların hesaba otomatik olarak işlenebilmesi için www.ido.com.tr ve İDO Mobil uygulamasında cep telefonu numarası ve şifre ile Sea&Miles üyeliğine giriş yapıldıktan sonra “Bilet Al” butonuna tıklanarak bilet alınmalıdır.

İdo bilet ne kadar?

Popüler Feribot Sefer Süreleri Ve Fiyatları
GüzergahBilet FiyatlarıSefer Süresi
Yenikapı - Yalova30 TL1 sa 15 dk
Yalova - Yenikapı30 TL1 sa 15 dk
Çınarcık - Yenikapı30 TL1 sa
Armutlu - Kadıköy33 TL1 sa 50 dk
6 satır daha

İdo ucuz bilet nasıl alınır?

Ayrıca ido promosyon bilet yakalayabilirseniz, seyahatiniz oldukça ucuza gelebilir. Bunlardan faydalanmak için bilet satın alma işlemini ido.com.tr üzerinden gerçekleştirmelisiniz. İndirim kuponları ve promosyon biletleri ancak bu şekilde değerlendirilebiliyor.