Coco Chanel ne kokuyor?

İçindekiler:

  1. Coco Chanel ne kokuyor?
  2. Coco Chanel parfüm kaç para?
  3. Chanel Chance fiyatı ne kadar?
  4. Narciso Rodriguez hangi ülkenin markası?
  5. Narciso Rodriguez For Her ne zaman çıktı?
  6. Chanel Chance yaz kokusu mu?
  7. Chanel Chance nasıl kokar?

Coco Chanel ne kokuyor?

Asil ve zarif kadınları betimleyen günlük koku Coco Chanel kadınını tanımlar. Chanel parfümün, üst notalarında portakal, mandalina, portakal çiçeği ve bergamot yer alır. Tene sıkıldığında duyulan ilk koku olan üst notalarda turunçgillerin ferahlığı ile tam bir yaz kokusu kullanıcıları karşılar.

Coco Chanel parfüm kaç para?

Seçenekler: ml12,97 TL/ml.

Chanel Chance fiyatı ne kadar?

Seçenekler: ml3,78 TL/ml.

Narciso Rodriguez hangi ülkenin markası?

Narciso Rodriguez; New York merkezli, Küba kökenli moda tasarımcısı.

Narciso Rodriguez For Her ne zaman çıktı?

Dünyanın en tanınmış modacıları arasında yer alan Narciso Rodriguez 2003 yılında kokuların gizemli ve büyülü dünyasına adım atıyor. Narciso Rodriguez'in bu gizemli ve büyülü dünyada ortaya çıkardığı en önemli parfümlerin arasında, ana temasında pembe şipre akoru bulunan For Her Edp 100 ml Kadın Parfümü yer alıyor.

Chanel Chance yaz kokusu mu?

chanel'in yaz mevsiminde de kullanıma uygun olan bir parfümü. yıllardır vazgeçemediğim tek koku. hafif olmasına rağmen oldukça kalıcı.

Chanel Chance nasıl kokar?

Orijinal Chance kokusu, turunç ve kontrast yaratan yasemin ve odunsu notalarla zengin ve büyüleyici bir etki bırakır. Çiçeksi, odunsu ve oryantal bir parfüm olan Chanel Chance EDP, romantik duyulara hitap eder. Parfümün üst notalarında ananas, yasemin, pembe biber ve sümbül bulunur.