Google hesabındaki kişilere nasıl bakılır?

İçindekiler:

  1. Google hesabındaki kişilere nasıl bakılır?
  2. Senkronize rehber ne demek?
  3. Google kişiler senkronizasyon nedir?
  4. Senkronize etmek ne işe yarar?

Google hesabındaki kişilere nasıl bakılır?

Kişilerinizi görme
  1. Android telefon veya tabletinizde Kişiler uygulamasını açın.
  2. Sol üstte Menü'ye. dokunun. Kişileri etikete göre görme: Listeden bir etiket seçin. Başka bir hesabın kişilerini görme: Aşağı oka dokunun. bir hesap seçin. Tüm hesaplarınızdaki kişileri görme: Tüm kişiler'i seçin.

Senkronize rehber ne demek?

Android'de Google Rehber senkronizasyonu: Android cihazlarınızda Google hesabınızla oturum açtıktan ve gerekli izni verdikten sonra kişileriniz senkronize edilecek ve otomatik senkronizasyon açılacaktır. Aynı cihazda birden fazla Google Hesabı kullanıyorsanız kişileriniz tüm hesaplara senkronize edilecektir.

Google kişiler senkronizasyon nedir?

Bir kişi kaydında yaptığınız değişiklik, tüm cihazlarda o kişiyle ilgili kayıtlara yansıtılır. Oturum açtığınızda Google kişileriniz Android cihazınızla senkronize edilir. Kişilerinizdeki değişiklikler otomatik olarak senkronize edilir. Böylece, bu kişiler son bilgilerle birlikte yedeklenmiş olarak kalır.

Senkronize etmek ne işe yarar?

Senkronizasyon aslında uygulamaların kendi içinde haberleşmesi ve bilgi paylaşımı yapması demek. Örneğin mail kutusundaki maillerin telefonla eşitlenmesi veya sosyal medyadaki resimlerinizin telefonda yedeklenmesi vs.