Freezone'lu olup olmadığımı nasıl öğrenebilirim?

İçindekiler:

  1. Freezone'lu olup olmadığımı nasıl öğrenebilirim?
  2. Vodafone Freezone kimler katılabilir?
  3. FreeZone güzelliği 2 GB nedir?
  4. Vodafone 2GB internet kaç TL?
  5. Vodafone FreeZone olmak için ne yapılmalı?
  6. REDli tarife ne demek?

Freezone'lu olup olmadığımı nasıl öğrenebilirim?

Vodafone Freezone'lu olup olmadığımı nasıl anlarım? FREEZONESORGU yazıp 1525'e ÜCRETSİZ SMS göndererek Freezone'lu olup olmadığını öğrenebilirsin.

Vodafone Freezone kimler katılabilir?

Vodafone FreeZone, tarife, paket, kampanyaya bağlı olmayan, Vodafone'un 25 yaş ve altı müşterilerine sunduğu gençlik kulübüdür. Freezone'da oyundan müziğe birçok alanda avantajlı fırsatlara sahip olursun. 26 yaş altındaki tüm Vodafone müşterileri Freezone'un saçma güzel dünyasının bir üyesidir.

FreeZone güzelliği 2 GB nedir?

Bu paket kapsamında yurt içi aramalarda ve yurt içi mobil internette kullanılabilen 2 gün geçerli 2GB internet hediyesi bulunmaktadır. Paketin geçerlilik süresi onay SMS'inin gelmesinin ardından başlar. Bu paket kapsamında kapsamındaki hediye internet sadece 26 yaş altındaki bireysel faturasız aboneler için geçerlidir.

Vodafone 2GB internet kaç TL?

Tarifeye giriş yapan aboneler, Yenilenen 2 GB kapsamında 25TL karşılığında yurt içi her yöne geçerli 7 SMS ve 2 GB sahibi olurlar.

Vodafone FreeZone olmak için ne yapılmalı?

Telefonunuzun mesaj bölümünü açın ve büyük harfler ile FREEZONE yazarak, 1525'e bu iletiyi kısa mesaj olarak gönderin. Katılım işleminizin tamamlandığı ile ilgili bir mesaj alırsanız siz de artık bir FreeZone'lu oldunuz demektir.

REDli tarife ne demek?

Vodafone Red, Vodafone bireysel faturalı tarifeleri içerisinde 4 GB veya daha fazla internet içeriği olan, bol internetin yanısıra Netflix, Spotify gibi 4.5 G servislerini ücretsiz sunan, 51 ülkede yurtiçindeymiş gibi tarifeniz ile aynen konuşturan, 23 ülkeyi Türkiye'den ücretsiz arama imkanı sunan ve havaalanı ...