Mor renk nasıl?

İçindekiler:

  1. Mor renk nasıl?
  2. Mor hangi renklerin birleşimi ile olur?
  3. Mor renge hangi renk yakışır?
  4. Mor elbiseye hangi renk eşarp?
  5. Patlıcan Moru hangi renkle kombinlenir?
  6. Mürdüm rengi ile hangi renk kombin olur?
  7. Eflatuna hangi renk gider?
  8. Mor kazağın altına ne renk pantolon giyilir?
  9. Mor tişört altına hangi renk pantolon gider?
  10. Mor ayakkabı nasıl kombinlenir?
  11. Mor elbise ile ne renk ayakkabı giyilir?
  12. Pudra rengi ayakkabıya hangi renkle kombinlenir?
  13. Pudra rengi üstüne hangi renklerle uyumludur?
  14. Pudra renginin üstüne hangi renk şal gider?

Mor renk nasıl?

Mor rengi Kırmızı ve Mavi renklerin karışımı ile ortaya çıkıyor. Yeşil rengi elde etmek istiyorsanız. Sarı ve Mavi renklerin karışımı ile ortaya çıkartabilirsiniz. Pembe renk ise Kırmızı ve beyaz renklerin karışımı ile elde edebilirsiniz.

Mor hangi renklerin birleşimi ile olur?

Ana ve Ara Renkler Ana renkler, kırmızı, sarı ve maviden oluşur. Bu renklerin karışımından ara renkler olan yeşil, turuncu ve mor elde edilir.

Mor renge hangi renk yakışır?

Mor rengi kullanmak zor olduğu için biraz dikkatli olmak ve kombinde mor rengin hem kontrast hem de uyumlu renklerine yer vermek önemlidir. Mor renk ile en çok yakışan renk grubu sarı tonlarıdır. Bunun yanı sıra bej, beyaz, siyah, yeşil ve bazı kırmızı tonları da mor renk ile uyumludur.

Mor elbiseye hangi renk eşarp?

Mor abiye elbise üzerine şal olarak en çok tercih renk altın renk tonları, siyah ve pudradır. Mor elbise ile asla önermeyeceğimiz şal rengi ise kırmızıdır. Kırmızı ve mor bir arada olmaması gereken renktir.

Patlıcan Moru hangi renkle kombinlenir?

Bu konuda en çok yakışan renk kombini; beyaz – mor miksidir. Mor ile en uyumlu diğer renkler ise; sarı, pembe, altın rengi, gri, siyah, beyaz, bej tonlarıdır.

Mürdüm rengi ile hangi renk kombin olur?

Mürdüm rengi ile uyumlu renkleri düşündüğümüzde karşımızda çok uzun bir liste bulunmaktadır, ancak en sık kullanılan renkler olarak karşımıza krem, somon rengi, lacivert, gümüş rengi ,lila, altın sarısı, pembe, gri, vizon rengi, nude renk, beyaz, pudra rengi ve mor çıkmaktadır.

Eflatuna hangi renk gider?

Eflatunu yine bir eflatunla kombinleyebileceğinizi biliyor muydunuz? Eflatun tercih ettiğinizde lila, mor, uçuk eflatunlar hatta pembenin çok açık tonlarını dahi rahatlıkla kullanabilirsiniz. Baştan sona eflatunun farklı tonlarıyla ton sür ton bir kombin hazırlayabilir, tek renk şıklık yakalayabilirsiniz.

Mor kazağın altına ne renk pantolon giyilir?

Mor kazağın altına ben en çok jean pantolonları yakıştırıyorum. Mavi ya da siyah jeanlerle çok şık duruyor bence… Bir de beyaz pantolonlarla da giyilebilir. Sarı rengi seviyorsanız sarı etek ya da pantolon da tercih edebilirsiniz.

Mor tişört altına hangi renk pantolon gider?

Mor renk gömleğimizin altına ne renk gider? Mor renkle beyaz rengin olağanüstü güzellikte bir uyumu var hiç şüphesiz. Bu yüzden ilk kombin önerim; mor renk gömlek altına beyaz bir alt giysi; pantolon, etek, tayt, bermuda, kapri vs. Harika bir uyum.

Mor ayakkabı nasıl kombinlenir?

Mor Ayakkabı Neyle Giyilir?

  1. Çarpıcı bir hardal rengi tek parça elbiseyle,
  2. Masum ve dingin pudra pembesi ya da ekru bir takımı leylak bir süet ayakkabıyla kombinleyerek,
  3. Sıkıcı bulduğunuz klasik gri eşofmanlarınızı mor koşu ayakkabıları ile hareketlendirerek,
  4. Nil yeşili bir abiye elbiseyi mor dolgu topuk ayakkabılarla tamamlayarak,

Mor elbise ile ne renk ayakkabı giyilir?

Mor elbiseyi yeşil renk ayakkabılarla da kombinlemek mümkündür. Su yeşili, koyu yeşil ya da haki yeşil tercih edilebilir.

Pudra rengi ayakkabıya hangi renkle kombinlenir?

Pudra pembesi giydiğinizde ayakkabı, çanta, kemer, bluz, pantolon, etek ya da bazen bir şal seçiminde pudranın daha koyu tonları olan pembeyi tercih edebilirsiniz.

Pudra rengi üstüne hangi renklerle uyumludur?

Pudra pembe rengi evde bir çok farklı renk tonu ile kullanabilir, özellikle risk almak istemeyenler için bu rengi başta beyaz olmak üzere, açık bej rengi, krem rengi, fildişi, gri tonları, altın ve gümüş tonları ve siyah ile beraber kullanılabilir.

Pudra renginin üstüne hangi renk şal gider?

Pudra İle Uyumlu Renkler Bordo renk ve tonlarında şal kullanarak daha göz alıcı ve daha cool kombinler yapabilirsiniz.