Beykoz Polonezköy hangi Otobüs gider?

İçindekiler:

  1. Beykoz Polonezköy hangi Otobüs gider?
  2. Kavacık Riva hangi Otobüs gider?
  3. Kavacıktan Riva'ya nasıl gidilir?
  4. Riva istanbul nasıl gidilir?
  5. Rivada denize girilir mi?
  6. Istanbul şile otobüsleri nereden kalkıyor?

Beykoz Polonezköy hangi Otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Polonezköy yakınından geçiyor: 11H, 121BS, 135K, 15BK, 15D, 15TY.

Kavacık Riva hangi Otobüs gider?

136R RİVA - YENİ RİVA YOLU / KAVACIK İETT Otobüs Sefer Bilgileri ve Durakları

Kavacıktan Riva'ya nasıl gidilir?

Riva'ya özel aracınızla; 1. ve 2. köprüden “Şile” tabelalarını takip ederek, TEM Otoyolundan ise “Kavacık” kavşağından itibaren “Riva” tabelalarını takip ederek ulaşabilirsiniz. Riva'ya toplu ulaşımla ulaşmak içinse; Beykoz'dan kalkan 137 numaralı İETT otobüslerini kullanmanız yeterlidir.

Riva istanbul nasıl gidilir?

Özel aracınız yok ise, Üsküdar'dan ve Harem'den Ağva'ya düzenli olarak çalışan İETT ve Şile Ağva Üsküdar Turizm otobüslerini kullanabilirsiniz. Ağva'ya giden toplu ulaşım araçları, aynı zamanda öncesinde Şile'ye de uğruyor. Ağva'ya İETT otobüsü ile yolculuk yaklaşık 3 saat 15 dakika sürüyor.

Rivada denize girilir mi?

Beykoz Riva'daki Plajlar Çayağzı Koyu adı verilen alandaki plajda denize girebilirsiniz. Yine 1. Koy olarak adlandırılan Elmasburnu Plajı'nda hem denize girebilir hem de kamp kurabilirsiniz. ... Bu plaj lüks otellerin bulunduğu alana yakındır.

Istanbul şile otobüsleri nereden kalkıyor?

Şile'ye, Üsküdar ve Ümraniye'nin Tepeüstü mevkiinden kalkan otobüsler ile ulaşım mümkündür. 139 no'lu İETT hattı; Üsküdar vapur iskelesinin karşısındaki perondan kalkarak Altunizade, Ümraniye, Madenler, Sancaktepe, Çekmeköy'den geçerek Şile'ye ulaşım sağlamaktadır.