Water Fasting nasil yapilir?

İçindekiler:

  1. Water Fasting nasil yapilir?
  2. Water Fasting kaç gün?
  3. 1 günlük su diyeti nasıl yapılır?
  4. 3 günlük su diyeti nasıl yapılır?
  5. Su diyeti nasıl uygulanır?
  6. Sifa orucuna nasil baslanir?

Water Fasting nasil yapilir?

SU ORUCU NASIL YAPILIR; 2. gün 1 litre suya sıkılmış 2 adet limonun suyu ve 2-3 tatlı kaşığı kaliteli bal eklenerek hazırlanan suyu içmek gereklidir. Ardından yine her saat başı 1 bardak su içerek günlük 3 litre suya tamamlamanız gerekiyor.

Water Fasting kaç gün?

Su orucundan verimli bir şekilde faydalanabilmek için en az üç gün sürdürmeniz gerekir. Ancak kronik hastalığı olanlara en az (2) 14 gün ardışık oruç süresi, ve her oruç periyoduna Oruç Sonrası dönem olarak fazladan 7 gün gerekebilir.

1 günlük su diyeti nasıl yapılır?

Kişi kapasitesine göre, bir tam gün içinde yaklaşık 1 ½ litre ile 3 litre arasında su içebilir. İhtiyaç duyulduğu takdirde daha çok su içmenin zararı yoktur. Su orucuna başlamak için en iyi zaman sabahtır. Yataktan kalktıktan ve dişleri fırçaladıktan sonra yaklaşık iki bardak su için.

3 günlük su diyeti nasıl yapılır?

Kaynar suyun içine herhangi bir şey ilave etmeyin. Kişi kapasitesine göre, bir tam gün içinde yaklaşık 1 ½ litre ile 3 litre arasında su içebilir. İhtiyaç duyulduğu takdirde daha çok su içmenin zararı yoktur. Bunu 3 tam gün devam edin.

Su diyeti nasıl uygulanır?

Vücutta detoks etkisi yaratan ve kalori yakımını hızlandıran su diyeti, günlük en az 2 litre su veya sıvı tüketimi ile uygulanıyor. Tokluk hissi veren suyun yanı sıra, kan basıncının düşmemesi ve gerekli besin ögelerinin alınması için tüketilen diğer sıvılara dikkat edilmesi gerekiyor.

Sifa orucuna nasil baslanir?

3 Günlük Açlık Orucu 3 Günlük Su Orucu yaparken açlığın ilk günü, aynı 1 günlük açlıkta olduğu gibi, sahurda su içilir, sonra iftar ve sahurda bir şey yemeden 3 gün arka arkaya oruç tutulur. 4. gün yani orucun sonunda önce meyve suyu, sonra meyve, daha sonra salata yenir, yalnızca akşam sebze yemeği yenebilir.