Steroid nereye vurulur?

İçindekiler:

  1. Steroid nereye vurulur?
  2. Sustanon iğnesi nasıl yapılır?
  3. Steroid içinde ne var?
  4. Sustanon iğnesi nereden vurulur?

Steroid nereye vurulur?

Epidural steroid enjeksiyonu nedir?
  1. İnterlaminar teknik: Omurganın ortasından girilerek ilaç epidural aralığa yapılır.İlaç, sinirlerin çevresine serbest olarak dağılır.
  2. Transforaminal teknik:İlaç, problemli olan spinal sinirin omurgadan çıktığı delikten bir iğne ile girilerek etkilenen sinirin etrafına yapılır.

Sustanon iğnesi nasıl yapılır?

Kadından erkeğe erişkin transseksüeller için doz her iki haftada bir 1 ml'lik bir enjeksiyon ila her dört haftada bir 1 ml'lik bir enjeksiyon arasında değişebilir. Uygulama yolu ve metodu: Enjeksiyonlar kas içine derin enjeksiyon (şırınga ile) şeklinde uygulanmalıdır (kalça, üst bacak ya da üst kola).

Steroid içinde ne var?

Steroid, birbiriyle kaynaşmış dört halkadan oluşmuş karbon iskeletli bir lipittir. Steroitler Asetil KoA biosentez yolundan oluşurlar. Farklı steroidler bu halkalara bağlı olan fonksiyonel gruplar bakımından birbirlerinden ayrılırlar. Bitkiler, hayvanlar ve mantarlarda yüzlerce çeşit steroid tanımlanmıştır.

Sustanon iğnesi nereden vurulur?

Uygulama yolu ve metodu: Enjeksiyonlar kas içine derin enjeksiyon (şırınga ile) şeklinde uygulanmalıdır (kalça, üst bacak ya da üst kola).