Nuran Hafiftaş kimdir?

İçindekiler:

  1. Nuran Hafiftaş kimdir?
  2. Nuray hafiftaş'ın memleketi neresi?
  3. Güray Hafiftaş kimdir nerelidir?
  4. Nuray Hafiftaşın babası kimdir?
  5. Aranjör Ceyhun Çelik Kimdir?

Nuran Hafiftaş kimdir?

Nuray Hafiftaş, 8 Ağustos 1964 tarihinde Ardahan ilinin bir ilçesi olan Çıldır'da doğdu. ... Müzik kariyerinin yanı sıra naif kişiliğiyle milyonlarca insanın kalbini fethetmeyi başaran Nuray Hafiftaş'ın Bilal Ercan'la beraber "Çifte Yürek" adlı halk müziği programı sunuculuğu da çalışmaları arasında bulunmaktadır.

Nuray hafiftaş'ın memleketi neresi?

Nuray Hafiftaş, 8 Ağustos 1964 yılında Ardahan Çıldır'da doğdu. İlkokulu Taksim'de okuyan Nuray Hafiftaş İTÜ Devlet Konservatuarı'nı bitirdikten sonra İstanbul Belediye Konservatuarı İcra Heyetinde 4 yıl kadrolu devlet sanatçısı olarak çalıştı.

Güray Hafiftaş kimdir nerelidir?

GÜRAY HAFİFTAŞ KİMDİR: 1966 yılında İstanbul'da doğan Güray Hafiftaş, bağlamayla küçük yaşlarda tanışır. Babası Sevdakâr Hafiftaş ve ablası Nuray Hafiftaş'tan bağlama çalmayı öğrenir. ... Kültür ve Turizm Bakanlığı İstanbul Devlet Türk Halk Müziği Korosu'nda sözleşmeli bağlama sanatçısı olarak çalışmaktadır.

Nuray Hafiftaşın babası kimdir?

Sevdakâr Hafiftaş Nuray Hafiftaş/Babalar

Aranjör Ceyhun Çelik Kimdir?

Murat Ceyhun Çelikten, 1981'de İzmit'te doğdu. İlk ve orta öğrenimini İzmit'te tamamlayan Çelikten bu süreç içerisinde Türk Musikisi ustadı, babası Şükrü Çelikten tarafından müziği soluyarak yetiştirildi.