Instagram ın yeni özelliği ne?

İçindekiler:

  1. Instagram ın yeni özelliği ne?
  2. Instagram Nedir ve Nasıl Kullanılır?
  3. Reels rötüş nedir?
  4. Instagram hesabı nasıl açılır ve nasıl kullanılır?
  5. Sosyal Medya Instagram Nedir?
  6. Instagram özel ayarlara nasıl girilir?
  7. Reels özelliği nedir?

Instagram ın yeni özelliği ne?

Platform hikayelere getirdiği yeni efektle kullanıcıların işini kolaylaştırmayı hedefliyor. Instagram'ın yeni özelliği caption ile hikayelere yazı yazmak için konuşmanız yeterli olacak. Yani uygulama otomatik olarak sizin söylediklerinizi yazıya dökecek.

Instagram Nedir ve Nasıl Kullanılır?

Instagram akıllı telefonlarda kullanılan bir fotoğraf ve video paylaşım uygulaması. Bu uygulamayı bu kadar cazip kılan ise çektiğiniz sıradan fotoğrafların üzerinde pratik bir şekilde çeşitli filtrelerler kullanarak, şahane görünüme sahip fotoğraflar elde edebilmeniz.

Reels rötüş nedir?

INSTAGRAM REELS İÇİN RÖTUŞ ÖZELLİĞİ Video düzenlemesi yapmadan paylaşmak istemeyen kullanıcılar için gelen rötuş özelliği, Reels paylaşımlarına düzenleme yapmaya imkan sunuyor. Uygulamanın bu özelliği sosyal medya uzmanı Matt Navarra tarafından Twitter üzerinden bildirildi.

Instagram hesabı nasıl açılır ve nasıl kullanılır?

Google Play Store'dan veya Windows Phone için Windows Phone Store'dan indirin. Uygulama yüklendikten sonra, Instagram'ı açmak için simgesine dokunun. Kaydol'a dokunun, e-posta adresinizi girin ve İleri'ye dokunun. Facebook hesabınızla kaydolmak için Facebook ile Giriş Yap'a da dokunabilirsiniz.

Sosyal Medya Instagram Nedir?

Instagram, sosyal medyada ücretsiz fotoğraf ve video paylaşma uygulaması. Uygulama, kullanıcıların medya yüklemesine izin verir. ... Kullanıcılar, içeriklerini kişisel bir beslemeye eklemek için fotoğrafları beğenebilir ve diğer kullanıcıları takip edebilir.

Instagram özel ayarlara nasıl girilir?

Instagram uygulamasını açın. Ekranın sağ üst köşesindeki üç çubuk simgesine dokunun ve tıklayın. Ayarlar'ı seçin. Gizlilik bölümüne gidin.

Reels özelliği nedir?

Instagram Reels adı verilen özellik, kullanıcılara 15 saniyelik görüntü çekip montajlama ve görsel efekt ekleme imkanı tanıyacak. Videolar Reels isimli kısımda ya da Hikayeler bölümünde takipçilerle paylaşılabilecek.