Izmir Ekonomi Üniversitesi Özel mi devlet mi?

İçindekiler:

  1. Izmir Ekonomi Üniversitesi Özel mi devlet mi?
  2. Izmir Ekonomi Üniversitesi nereye bağlı?
  3. Izmir Ekonomi Üniversitesi ne zaman kuruldu?
  4. Izmir Ekonomi tıp ne kadar?
  5. Izmir Ekonomi Hukuk ne zaman açıldı?
  6. Izmir Ekonomi tıp var mı?

Izmir Ekonomi Üniversitesi Özel mi devlet mi?

İzmir Ekonomi Üniversitesi, 2001 yılında öğretime başlamış olup hem İzmir hem de Ege Bölgesi'nin ilk vakıf üniversitesidir. Üniversitede, 8 fakülte, 3 meslek yüksekokulu, 2 yüksekokul, 4 enstitü, 11 uygulama ve araştırma merkezi bulunmaktadır.

Izmir Ekonomi Üniversitesi nereye bağlı?

İzmir Ekonomi Üniversitesi 38.388916 enlem ve 27.044659 boylamda yer almaktadır. Balçova ilçesine bağlıdır. İzmir Ekonomi Üniversitesi haritası İzmir ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. İzmir Ekonomi Üniversitesi posta kodu 35330.

Izmir Ekonomi Üniversitesi ne zaman kuruldu?

T.C. İzmir Ekonomi Üniversitesi/Kuruluş

Izmir Ekonomi tıp ne kadar?

2021-2022 akademik yılında öğretim ücreti %8 KDV dahil ; Tıp Fakültesi için 75.250 TL; Hukuk Fakültesi ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları programı için 63.560 TL; Mühendislik Fakültesindeki tüm programlar, Sağlık Bilimleri Fakültesindeki tüm programlar ile Mimarlık programı için 57.040 TL; diğer tüm lisans programları ...

Izmir Ekonomi Hukuk ne zaman açıldı?

İzmir Ekonomi Üniversitesi Hukuk Fakültesi, 2001 yılında öğretime başlayan İzmir'in ve Ege Bölgesi'nin ilk vakıf üniversitesi olan İzmir Ekonomi Üniversitesi'nin yedi fakültesinden biridir.

Izmir Ekonomi tıp var mı?

Tıp Fakültesi | İzmir Ekonomi Üniversitesi.