Elektrik affı ne zaman gelir?

İçindekiler:

  1. Elektrik affı ne zaman gelir?
  2. Elektrik borcu taksitlendirme nasıl yapılır?
  3. Elektrik borcu kaç taksit yapılıyor?
  4. Elektrik aboneliği taksit oluyor mu?
  5. Igdaş taksitli ödeme nasıl yapılır?
  6. Kaçak elektrik cezasına itiraz nereye yapılır?
  7. Kaçak elektrik kullanmanın para cezası ne kadar?

Elektrik affı ne zaman gelir?

Elektrik fatura borçlarıyla ilgili flaş açıklama geldi. Bolu, Düzce, Kocaeli ve Sakarya'da 4 milyon kişiye elektrik tedarik eden firma, gecikmiş borçlara çözüm getiren yeni kampanya başlattığını duyurdu. Firma, 2021 yılının öncesine ait icralık fatura borçlarına, 30 Haziran'a kadar faiz affı geleceğini açıkladı.

Elektrik borcu taksitlendirme nasıl yapılır?

Vadesi geçen elektrik faturası borcunuz varsa ve ödeme güçlüğü çekiyorsanız elektrik faturalarında taksitlendirme yapabilirsiniz. Bunun için, elektrik tedarik şirketine, vadesi geçen elektrik faturalarınızı taksitlendirmek istediğinizi beyan eden bir dilekçe ile başvurmanız gereklidir.

Elektrik borcu kaç taksit yapılıyor?

Müşteri Hizmet Merkezlerimizi ziyaret etmeden önce online randevunuzu alıp sıra beklemeden, borcunuzu kredi kartıyla 9 aya varan taksit seçenekleri ile ödeyebilirsiniz.

Elektrik aboneliği taksit oluyor mu?

Güvence bedeli taksitle ödenebilir mi ? Mesken tüketicileri, güvence bedelini abonelik başvurusunda, makbuz karşılığı peşin olarak öder. Elektrik şirketinin uygulamasına bağlı olarak güvence bedeli, taksite bölünüp faturaya yansıtılabilir ya da kredi kartı ile tahsil edilebilir.

Igdaş taksitli ödeme nasıl yapılır?

Nakite 4 taksit ve peşinat ödemeleri aşağıdaki kanallar ve şartlarda yapılabilir.
  1. İGDAŞ Veznelerinden. a. Nakit. b. Kredi kartıyla tek çekim.
  2. Anlaşmalı Bankalardan. a. Nakit olarak banka gişelerinden. b. İnternet bankacılığından (Evden Çıkmadan) b.1. ...
  3. İGDAŞ İnternet Sitesi OİM ve Mobil Uygulamasından.

Kaçak elektrik cezasına itiraz nereye yapılır?

Elektrik dağıtım şirketine yapılacak itirazlar mutlaka yazılı bir dilekçe ile yapılmalıdır. Sözlü ya da telefonla yapılan itirazlar, dağıtım şirketleri tarafından kabul edilmez. Elektrik faturasına itiraz edecek olan abone, yazmış olduğu dilekçe ile dağıtım şirketinin müşteri hizmetleri bölümüne başvurur.

Kaçak elektrik kullanmanın para cezası ne kadar?

Kaçak elektrik kullanımı cezası ne kadar? Abonenin toplam kaçak elektrik kullanım miktarı hesaplanır ve aktif enerji bedelinin tek terimine göre 1,5 katı olarak elektrik faturasına yansıtılır. Bu bedel kaçak kullanımın başladığından tespit edilen tarihe kadar olan dönem için geçerli olan bedeldir.