Ozyegin Üniversitesi kimin?

İçindekiler:

  1. Ozyegin Üniversitesi kimin?
  2. Mehmet Güleşçi kimdir?
  3. Murat Özyeğin aslen nereli?
  4. Özyeğin Üniversitesi kaç kampüsü var?
  5. Özyeğin Üniversitesi ne zaman kuruldu?
  6. Fibabank Hangi grubun?
  7. Fiba Holding nasıl kuruldu?
  8. Fibabank sahipleri kimlerdir?
  9. Gökhan Ertürk kimdir?
  10. Fina Enerji Kimdir?
  11. GAP kime ait?
  12. Sabiha Gökçen'den Özyeğin üniversitesine nasıl gidilir?

Ozyegin Üniversitesi kimin?

Hüsnü M. Özyeğin Vakfı, tarih ve 26526 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan 5656 sayılı kanunla İstanbul'da Özyeğin Üniversitesi'ni kurmuştur.

Mehmet Güleşçi kimdir?

1962 yılında doğdu. Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun olduktan sonra aynı bölümde Master yapmıştır. 19 yılları arasında Ernst&Young firmasının İstanbul ve Boston ofislerinde çalışmış, Türkiye'den ve ABD Massachusetts'den CPA belgeleri almıştır.

Murat Özyeğin aslen nereli?

Hayatı 1976 yılında İstanbul'da doğan Özyeğin, Pensilvanya Amerika'da Carnegie Mellon Üniversitesinde Endüstri Yönetimi ve Ekonomi bölümlerinde çift anadal eğitimi alarak 1998'de mezun olmuştur.

Özyeğin Üniversitesi kaç kampüsü var?

Toplam 220 bin metrekare alana kurulu kampüste, 6 fakülte ve 2 yüksekokulumuz bulunmaktadır.

Özyeğin Üniversitesi ne zaman kuruldu?

Özyeğin Üniversitesi/Kuruluş

Fibabank Hangi grubun?

Fibabanka A.Ş. Fibabanka, 2010 yılında Millennium Bank'ın Fiba Holding tarafından satın alınmasıyla oluşturulan özel mevduat bankası.

Fiba Holding nasıl kuruldu?

Yurt dışındaki Türk sermayeli en büyük bankanın sahibi 1969'da Harvard İşletme Fakültesi'ndeki eğitimini tamamlayan Hüsnü Özyeğin, 1977'de Pamukbank, 1984'te Yapı Kredi Bankası Genel Müdürü oldu. 1987'de Finansbank'ı kurarak FİBA Grubu'nun temellerini attı.

Fibabank sahipleri kimlerdir?

Fiba Holding Fibabanka/Üst kuruluşları

Gökhan Ertürk kimdir?

Gökhan Ertürk kimdir? 1970 doğumlu olan Gökhan Ertürk, Boğaziçi Üniversitesi Elektronik ve İş İdaresi Bölümlerini çift anadal programı ile tamamlamasının ardından, yine aynı üniversitede Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü lisans eğitimini tamamlamıştır.

Fina Enerji Kimdir?

Fina Enerji Holding 1987 yılında Hüsnü M. Özyeğin tarafından kurulan Fiba Grubu'na bağlı Fina Holding bünyesinde faaliyet göstermektedir. 12 ülkede, 68 şirket vasıtası ile 43 farklı uyruğa sahip toplam 12.400'in üzerinde çalışanı bulunan Fiba Grup, ulusal ve uluslararası pazarda saygın ve tanınmış bir oyuncudur.

GAP kime ait?

GAP Doris ve Don Fisher tarafından 1969 yılında kurulan perakende giyim ve aksesuar firmasıdır. Gap, GapKids ve babyGap markalarıyla hizmet vermektedir. Türkiye'de Fiba Group, GAP ve Banana Republic mağazaları açmaya ve işletmeye tek yetkilidir.

Sabiha Gökçen'den Özyeğin üniversitesine nasıl gidilir?

Sabiha Gökçen'den Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü'ne gidebilmek için havalimanından yaklaşık 6 dakika yürüdükten sonra Sabiha Gökçen Nizamiye durağına gelmeli ve 131C numaralı otobüse binmelisiniz.