AÖF bütünleme sınavı nasıl oluyor?

İçindekiler:

  1. AÖF bütünleme sınavı nasıl oluyor?
  2. Anadolu Üniversitesi AÖF bütünleme sınavı var mi?
  3. ATA AÖF Bütünleme sınavı var mı?
  4. Ata Aöf bütünleme sınavına kimler girebilir?
  5. ATA AÖF 2021 Bahar Bütünleme Sınavı Ne Zaman?
  6. Ata Aöf bütünleme sınavı nedir?

AÖF bütünleme sınavı nasıl oluyor?

Bütünleme sınavı da yarıyıl sonu sınavı gibi il sınav merkezlerinde yüz yüze gerçekleştirilmektedir. Bu sınavdan alınan puan yarıyıl sonu sınav notunun yerine geçer ve dönem sonu not ortalamasını p oranında etkiler. Fakültemizde üç ders sınavı gerçekleştirilmektedir.

Anadolu Üniversitesi AÖF bütünleme sınavı var mi?

Sınavlarda başarının değerlendirilmesinde Öğrenci Değerlendirme Sistemi Esasları kullanılmaktadır. ... Bu nedenle 2012-2013 öğretim yılından itibaren açıköğretim sistemi ile öğretim yapılan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinde bütünleme sınavı uygulanmamaktadır.

ATA AÖF Bütünleme sınavı var mı?

Fakültemizde bir eğitim öğretim yılı içerisinde her dönem için bir adet ara sınav (Blok Uygulama dersleri hariç) ve bir yarıyıl sonu sınavı ile bir bütünleme sınavı yapılmaktadır.

Ata Aöf bütünleme sınavına kimler girebilir?

BÜTÜNLEME SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLER HK. Bu sınava, sınav şartlarını yerine getirmek kaydıyla, yarıyıl/yıl sonu sınavlarına girmeyen, bu sınavlara girdiği halde FF, DD veya DC harf notu alan öğrenciler girebilir...." hükmü gereğince Başarı notu CC ve üstü olan öğrenciler bu sınava giremezler.

ATA AÖF 2021 Bahar Bütünleme Sınavı Ne Zaman?

Eğitim-Öğretim (Dersler) 20 Eylül-24 Aralık 2021 tarihleri arasındadır. Ara (Vize) Sınavı 20-21 Kasım 2021 tarihleri arasındadır. Yarıyıl Sonu (Final) Sınavı 25-26 Aralık 2021 tarihleri arasındadır. Bütünleme Sınavı 5- tarihleri arasındadır.

Ata Aöf bütünleme sınavı nedir?

Atatürk Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği'nin 20. Maddesinin 6/ç bendinde yer alan "Bütünleme Sınavı:Yarıyıl/yıl sonunda akademik takvimde belirlenen tarihler arasında yapılan sınavdır.