Memur Sen kime ait?

İçindekiler:

  1. Memur Sen kime ait?
  2. Memur Sen özellikleri nelerdir?
  3. Genç Memur Sen ne demek?
  4. Memur Sen eylemi nerede?
  5. Eğitim Bir Sen kimin?

Memur Sen kime ait?

Memur-Sen, AK Parti için ne ifade ediyor?” sorusunun yanıtını birkaç sayfaya sığdırmak zor ama şu basit tanımla başlayalım: Memur-Sen, AK Parti'nin sendikasıdır.

Memur Sen özellikleri nelerdir?

Konfederasyon'un I.Genel Kurulu'na sunulan faaliyet raporunda, Memur-Sen'in amaç ve ilkeleri şöyle ifade edilmiştir: "Memur-Sen Konfederasyonu üyesi sendikalar, manevi değerlere saygıyı, hak ve hukuk kaidelerine bağlılığı temin, çalışma barışını tesis etmeyi, adil ücret sistemini getirip alın terini değerlendirmeyi, ...

Genç Memur Sen ne demek?

Memur-Sen'e bağlı sendikaların 35 yaş altındaki üyeleri, Genç Memur-Sen'in doğal üyesidir. ... Türkiye'nin 81 il ve ilçelerinde ve üniversitelerde; ÂDEM (Akademik Düşünce Eğitim ve Medeniyet) öğrenci kulüpleri ile teşkilatlanan Genç Memur-Sen, Türkiye gençliği ve gençlik STK'ları arasında saygın bir konuma ulaşmıştır.

Memur Sen eylemi nerede?

MEMUR-SEN'DEN EYLEM Memur-Sen yarın saat 18.00'de Ankara'da eylem yapmaya hazırlandığını açıkladı.

Eğitim Bir Sen kimin?

Memur-Sen Konfederasyonu'na bağlı Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen), tarihinde eğitimci, şair ve yazar Mehmet Akif İnan ve arkadaşları tarafından kurulmuştur. ... Akif İnan, kamu görevlilerinin sendikal örgütlenme hakkının kazanmasının ise tartışmasız öncüsü olmuştur.