Bahçeşehir Koleji Lise ne zaman açılıyor?

İçindekiler:

  1. Bahçeşehir Koleji Lise ne zaman açılıyor?
  2. Bahçeşehir'in kaç okulu var?
  3. Bahçeşehir Fen ve Teknoloji Lisesine nasıl girilir?
  4. Bahçeşehir Koleji Lise hazırlık var mı?
  5. Kaç tane Uğur okulu var?
  6. Bahçeşehir Koleji Sınavı ne zaman 2021?

Bahçeşehir Koleji Lise ne zaman açılıyor?

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılında Açılacak Bahçeşehir Koleji Kumluca Kampüsü Tanıtıldı

Bahçeşehir'in kaç okulu var?

Enver Yücel'in, dünya standartlarında eğitimi ülkemizde yaygınlaştırmak amacıyla kurduğu Bahçeşehir Koleji, 2021–2022 eğitim öğretim yılı itibarıyla Türkiye'nin 63 ilinde 144 kampüsüyle eğitim veriyor. Bahçeşehir Koleji kurulduğu 1994 yılından bu yana Türkiye'ye öncülük eden eğitim modelleri uyguluyor.

Bahçeşehir Fen ve Teknoloji Lisesine nasıl girilir?

Bahçeşehir Koleji öğrencisi olmayan öğrencilerinin ApplyFenTek GEÇİŞ Sınavı'na başvuru yapabilmesi için kendisine en yakın Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi'ne giderek bireysel sınava girmesi, değerlendirme sonucunda 500 puan üzerinden 350 puan ve üzerinde alması gerekmektedir.

Bahçeşehir Koleji Lise hazırlık var mı?

Lisede hazırlık öğrencilerine, İngilizce dilini geliştirmelerine yardımcı olacak "Dil Geliştirme Eğitimi" uygulanmaktadır. Öğrenciler, isterlerse hazırlık sınıfının bir bölümünü Amerika da bulunan kardeş okullardan birinde devam edebilmektedirler.

Kaç tane Uğur okulu var?

Toplamda 108 okulu ile eğitime yeni bir yaklaşım getiren Uğur Okulları, sayısını artırarak kaliteli eğitimi Türkiye'nin dört bir yanına yaymaya devam ediyor.

Bahçeşehir Koleji Sınavı ne zaman 2021?

Bahçeşehir Koleji 2021 lise öğrencileri için sınav tarihleri 11 sınıflar ise 27- 28 Mart 2021 tarihinde sınava girecekler.