Kapatıcı ne zaman sürülür?

İçindekiler:

  1. Kapatıcı ne zaman sürülür?
  2. Göz altı kapatıcısı nasıl kullanılır?
  3. Kapatıcı Stick nasıl kullanılır?
  4. Kapatıcı hangi bölgeye uygulanır?
  5. Göz altı kapatıcısı göz kapağına sürülür mü?
  6. Göz altı kapatıcısı rengi nasıl olmalı?
  7. Kapatıcı nereye uygulanır?
  8. XP concealer nasıl kullanılır?

Kapatıcı ne zaman sürülür?

Fondöten mi önce sürülür yoksa kapatıcı mı? Cevaplıyoruz: Önce fondöten, sonra kapatıcı. Bunun sebebi ise fondöten sürmeden ve cilt tonunu eşitlemeden ilk önce kapatıcıdan başlarsan, göz çevrendeki kusurları gizlemek için olması gerekenden daha fazla ürün kullanman gerekebilir.

Göz altı kapatıcısı nasıl kullanılır?

Kapatıcının rengi, mutlaka ten renginden ve kullandığın fondöten renginden 1-2 ton açık olmalı. Ürünü, sadece gözünün altına az miktarda ve noktalar halinde uygulaman yeterli. Sentetik bir kapatıcı fırçası, makyaj süngeri ya da temiz parmak uçlarınla göz altı kapatıcısını dağıtabilirsin.

Kapatıcı Stick nasıl kullanılır?

Nemlendirici uygulamasından sonra ise dilerseniz kapatıcıyı göz altlarına nokta nokta olarak, dilerseniz de içten dışa doğru çok bastırmadan, nazikçe bir çizgi şeklinde stick kapatıcıyı göz altı bölgenize sürebilirsiniz. Bundan sonraki aşama ise parmak uçlarınızla kapatıcıyı içten dışa doğru dağıtmak olmalıdır.

Kapatıcı hangi bölgeye uygulanır?

Kapatıcı makyajın ilk adımıdır ve boş bir tuvale daha pürüzsüz bir şekilde uygulanır. Göz altı halkalarını kapat. Bir kapatıcı fırçası veya parmak uçlarınla (ilk seçenek daha hijyeniktir) kapatıcıyı göz altlarına uygula. Kapatıcıyı göz altına ters üçgen şeklinde uygula.

Göz altı kapatıcısı göz kapağına sürülür mü?

#4 Göz kapaklarına kapatıcı sürmek Kapatıcı uygularken, rengini eşitlemek için göz kapaklarına sürmek bazen hata olabiliyor. Bunu yapmak sadece ve sadece kapatıcının katlanma bölgesine dolmasına ve gerçekten kötü görünmesine sebep olmaktan başka bir işe yaramıyor.

Göz altı kapatıcısı rengi nasıl olmalı?

Doğru kapatıcı seçmenin bir diğer püf noktası da cilt tonunuzla aynı ya da bir ton açık olanı kullanmaktır. Cildinizden daha koyu renkte olan kapatıcılar, göz altılarınızda gri gölge oluşumuna sebep verebilir.

Kapatıcı nereye uygulanır?

Göz altı morluklarını gizlemek: Bir concealer fırçası, nemli makyaj süngeri veya parmak uçlarınla concealerı göz altına yayabilirsin. Göz altı morlukları göz pınarına yakın yerlerde olduğu için, ilk önce göz pınarından başlayıp, gözünün diğer tarafına doğru iyice dağıt.

XP concealer nasıl kullanılır?

Nasıl uygulanır? Normal bir kapatıcı, fondötenden önce cilde uygulanır. Ancak concealer'ı makyaj bazı ve fondöteninizi sürdükten sonra uygulamalısınız. Önce concealer sürdüğünüz takdirde üstüne fondöten sürerken concealer uyguladığınız bölgelerin üzerini dağıtmış oluyorsunuz.