Öğretmen Memuriyet sicil no nasıl bulunur?

İçindekiler:

  1. Öğretmen Memuriyet sicil no nasıl bulunur?
  2. Öğretmen emekli sicil no nasıl öğrenilir?
  3. Sicil numaramı nasıl öğrenebilirim?
  4. Sicil özeti ne demek?
  5. Sicil notu ortalaması nasıl hesaplanır?
  6. Sicil Amirliği kalktı mı?

Öğretmen Memuriyet sicil no nasıl bulunur?

1. öğrenme yolu: 657 ye tabi memur ve memuriyet sicil no sorgulamayı TC no dan şifresiz yapmak isterseniz sgk nın esgm sayfası için BURAYA tıklayarak açılan ekrana gidiniz. Bilgi girişinden sonra tescil 4 c yi seçiniz. 2. öğrenme yolu ise: E devlet şifresi ile memuriyet sicil no öğrenebilirsiniz.

Öğretmen emekli sicil no nasıl öğrenilir?

Öncelikle E- Devlet sistemine giriş yapmanız gerekmektedir. Daha sonrasında emeklilik tescil bilgileriniz arasında emeklilik sicil numaranızı görüntüleyebilirsiniz. Emeklilik sicil numaranız sigorta türünüze göre isim alır. Yani 4A, 4B ve 4C olarak bütün sigortalılar devlet tarafından sınıflandırılmıştır.

Sicil numaramı nasıl öğrenebilirim?

SSK sicil numarası en basit şekilde e-devlet üzerinden öğrenilir. E-devlet kapısından SSK sicil numarası sorgulaması yapılmaktadır. Kişi e-devlet şifresi ve TC kimlik numarası ile birlikte e-devlet portalına giriş yapar. Buna göre sayfanın üst kısmında yer alan 4A Sigortalı Tescil Kaydı bölümüne giriş yapılır.

Sicil özeti ne demek?

Sicil Numarasına göre sorgu yapılan personelin Sicil Özeti (kimlik bilgileri, öğrenim bilgileri, memuriyet hareketleri ve varsa aldığı ceza ve ödülleri) raporunun alındığı ekrandır (Bkz.

Sicil notu ortalaması nasıl hesaplanır?

Herbir sicil amirince bu şekilde belirlenen sicil notlarının toplamının sicil amiri sayısına bölünmesi sureti ile memurları sicil notu ortalaması bulunur ve buna göre sicil notu ortalaması:
  1. 60dan 75 'e akadar orta,
  2. 76'dan 89'a kadar olanlar iyi,
  3. 90'dan 100'e kadar olanlar çok iyi,

Sicil Amirliği kalktı mı?

15 Haziran 2011 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan düzenlemenin 5. maddesinde göre, Bakanlar Kurulu Kararıyla yürürlüğe konulmuş olan Devlet Memurları Geçici Süreli Görevlendirme Yönetmeliği ile Devlet Memurları Sicil Yönetmeliği yürürlükten kaldırılmıştır.