Ahmet Yetik kimdir?

İçindekiler:

  1. Ahmet Yetik kimdir?
  2. Izmirgaz randevu nasıl alınır?
  3. Izmirgaz dogalgaz kesildi ne kadar zamanda acilir?
  4. Cebrail Özdemir kimdir?
  5. Izmirgaz kime ait?
  6. Izmirgaz mail adresi nedir?
  7. Doğalgaz aynı gün açılır mı?
  8. Izmirgaz Hangi Bakanlığa Bağlı?
  9. Izmirgaz ne zaman kesilir?
  10. Izmir gazı nereye şikayet edebilirim?

Ahmet Yetik kimdir?

DOĞALGAZ sektörünün deneyimli isimlerinden Ahmet Yetik, İzmir Doğalgaz'da genel müdür olarak göreve başladı. ... 2011 yılında, GAZBİR'de (Doğal Gaz Dağıtıcılar Birliği) direktör olarak göreve başladı. 2 yıl süren bu görevin ardından 2013 yılında Başkentgaz genel müdür yardımcısı olarak Torunlar Grubu'na katıldı.

Izmirgaz randevu nasıl alınır?

Güvence bedelini abone merkezlerine yatırdığınızda vezneden veya 08 No.lu Çağrı Merkezi'nden randevu talep edebilirsiniz. En geç 2-5 iş günü içerisinde tesisat kontrolü için İzmir Doğal Gaz teknik personeli tarafından adresiniz ziyaret edilecektir.

Izmirgaz dogalgaz kesildi ne kadar zamanda acilir?

Gazı kendiniz açmanız durumunda usulsüz kullanım cezası ödersiniz. Abone tüm borcunu ödedikten sonra, dağıtım şirketini başvurduğunda iki iş günü içerisinde doğal gaz açılışı gerçekleştirilir.

Cebrail Özdemir kimdir?

İzmir Doğalgaz Dağıtım Ticaret ve Taahhüt A.Ş.'nin Yeni Genel Müdür Yardımcı Cebrail Özdemir. ... Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümü mezunu olan Cebrail Özdemir, Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dış Ticaret bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamladı.

Izmirgaz kime ait?

Kolin Enerji ve Türkerler İnşaat ortaklığında işletilen İzmir Doğalgaz'ın sadece Kolin Enerji'nni kontrolüne geçmesine Rekabet Kurumu'ndan onay geldi.

Izmirgaz mail adresi nedir?

Çağrı Merkezi (0850 222 33 35) Çözüm Merkezi Destek Bölümü(Yüz yüze görüşme) Çözüm Merkezi Bilgi Formu (www.izmirgaz.com.tr) ... E-posta (info@izmirgaz.com.tr)

Doğalgaz aynı gün açılır mı?

Kaç günde açılır ? Kendi adınıza doğal gaz sözleşmesi yaptıktan sonra kullanıma başlamanız 3-4 gün sürebilir. Güvenliğiniz için, dağıtım şirketinden yetkili gelir ve tesisatınızı kulanıma açar. Sözleşmeniz olsa bile, doğal gaz sayacına kendiniz müdahale ettiğinizde usulsüz kullanım cezası alırsınız.

Izmirgaz Hangi Bakanlığa Bağlı?

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından gerçekleştirilen İzmir Doğalgaz İhalesini en düşük birim hizmet ve amortisman bedelini veren KOLİN A.Ş. kazanmıştır. İlgili yasa gereği İzmir Büyükşehir Belediyesi yüzde 10 ortak olup Yönetim Kurulu'nda temsil edilmektedir.

Izmirgaz ne zaman kesilir?

Endeks bildirimi yaptığınızda faturanız 5 iş günü içerisinde kesilmektedir. Faturanız kesildiğinde aynı gün içerisinde SMS ve mail ile e-Arşiv olarak elektronik ortamda gönderilmektedir. Faturanın kesildiği tarihten itibaren minimum 10 gün son ödeme tarihiniz bulunmaktadır.

Izmir gazı nereye şikayet edebilirim?

Müşterilerimiz 0850 222 33 35 no.lu İzmir Doğalgaz Çağrı Merkezi'ni arayarak; www.izmirgaz.com.tr kurumsal web sitemizde bulunan Çözüm Merkezi Bilgi Formu'nu doldurarak; kurumsal e-posta adresimiz info@izmirgaz.com.tr, üyesi olduğumuz www.sikayetvar.com ve abone merkezlerimizde bulunan Şikâyet/Öneri Formları ...