S Sport d-smart mi?

İçindekiler:

  1. S Sport d-smart mi?
  2. D-Smart Smart spor kaçıncı kanalda?
  3. S Sport Digitürk mü?
  4. Spor Smart nerede izlenir?
  5. Spor Smart kanalı nerede?
  6. D-smart maçlarını internetten nasıl izlenir?
  7. D-smart fiyatı nedir?
  8. Spor Smart nasıl izlerim?
  9. Smart Spor uyduda var mı?
  10. Spor Smart Nasıl Üye Olunur?

S Sport d-smart mi?

S Sport, Saran Holding'in D-Smart platformuna özel olarak yayın yapan Spor Smart 2 kanalını satın almasıyla tarihinde ismini değiştirerek kurmuş olduğu kanaldır. İngiltere Premier Ligi, Formula 1, NBA, WWE, UFC başta olmak üzere dünyanın en önemli spor organizasyonlarını yayınlamaktadır.

D-Smart Smart spor kaçıncı kanalda?

D-Smart'ın spor içeriklerini yayınladığı 77. Kanal yani Spor Smart kanalını izlemek için D-Smart kullanıcısı olmanız gerekmektedir. Galatasaray-PSV Eindhoven maçını izlemek isteyen vatandaşlar D-Smart üzerinden Aile Spor Paketi kampanyasına üye olması gerekiyor.

S Sport Digitürk mü?

İngiltere Premier Lig, İspanya La Liga ve Almanya Bundesliga'nın ülkemizdeki yayıncı kuruluşu olan S Sport, Digiturk'te yer almıyor. S Sport 1 ve S Sport 2 kanalları; D Smart, Tivibu, Kablo TV, Turkcell TV+, Vodafone TV, S Sport Plus'tan izlenebilir.

Spor Smart nerede izlenir?

SPOR SMART NASIL İZLENİR? D-Smart platformunda yer alan Spor Smart 77. kanalda yer alıyor. Spor Smart izleyebilmek için D-Smart platformunun 'Aile Spor Paketine üye olmak gerekiyor.

Spor Smart kanalı nerede?

D-Smart'ta bulunan Spor Smart 77. kanalda bulunuyor. Spor Smart izleyebilmek için D-Smart üyelik şartlarının yerine getirilmesi grekiyor. SPOR SMART İNTERNETTEN İZLENİR Mİ? D-Smart GO üyeliği bulunanlar, internetten, cep telefonundan ya da tabletlerinden maç yayınlarını izleyebilir.

D-smart maçlarını internetten nasıl izlenir?

D-Smart GO'ya aşağıdaki ortamlardan ve cihazlardan erişebilirsiniz: www.dsmartgo.com.tr web sitesinden, IOS ve Android işletim sistemli akıllı telefon ve tabletinize kuracağınız D-Smart GO uygulaması ile, Samsung ve LG marka akıllı TV'lerinize kuracağınız akıllı TV uygulaması ile.

D-smart fiyatı nedir?

Abonelik Paketi HD/D-FixFiyatHediye
Hoşgeldin Paketi20 TLİlk Ay Film Dizi Paketi Kanalları Hediye
Aile Spor Paketi29 TLİlk 2 Ay Mega Paket Kanalları Hediye
Film Dizi Paketi39 TLİlk 3 Ay Belgeselsever + Eğlencesever Ek Paketi Hediye
Mega Paket49 TLİlk 4 Ay Belgeselsever + Eğlencesever Ek Paketi Hediye

Spor Smart nasıl izlerim?

Spor Smart (Smart Spor) Hangi Kanalda? Spor Smart kanalı, ücretli platform D Smart üzerinden yayın yapmaktadır. Ayrıca, İnternet platformu D Smart Go servisinden de izlenebilir. HD yayın yapan Spor Smart, D Smart 77 platformunda 77 numaralı kanalda yer alıyor.

Smart Spor uyduda var mı?

Türksat 4A uydusu üzerinden yayın yapan Smart Spor kanalının frenaks bilgileri şöyle: Frekans: 12245. Polarizasyon: H - Yatay.

Spor Smart Nasıl Üye Olunur?

Spor Smart izlemek için D-Smart platformuna üye olmak gerekiyor. D-Smart'ın Aile Spor Paketi'ne üye olduktan sonra Spor Smart kanalından yayınlanan maçlar izlenebiliyor. Toplamda 210'dan fazla kanal yer alan D-Smart Aile Spor Paketi'ne aylık üyelik ücreti ile üye olunuyor.