Çam ağacı kremi ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Çam ağacı kremi ne işe yarar?
  2. Cay agaci kremi nedir?
  3. Çay ağacı yüz kremi nasıl kullanılır?
  4. Çay ağacı kremi yara izlerine iyi gelir mi?
  5. Çay ağacı yağı kremi ne işe yarar?
  6. Çay ağacı yağı kremi neye iyi gelir?

Çam ağacı kremi ne işe yarar?

Üretilen bu krem pek çok cilt sorunlarını çözmek için tercih edilmektedir. Cilt yanıklarında, çeşitli mantarları yok etmede, vücutta oluşan kaşıntıları gidermede kullanılmaktadır. Ayrıca genital bölgede oluşan sivilceler ve kaşıntılarda da çay ağacı yağından elde edilen kremler önerilmektedir.

Cay agaci kremi nedir?

Antiseptik özelliğiyle dikkat çeken çay ağacı kremi, cildi bakteri ve mantarlardan arındırmaya yardımcı olur. Çeşitli cilt problemlerinin giderilmesinde etkili olması sebebiyle tercih edilir. Akne ve sivilce tedavisinde de çay ağacı kreminden yararlanmak mümkündür.

Çay ağacı yüz kremi nasıl kullanılır?

Cilt yüzeyinizi kir, yağ, sebum ve kalıntılardan arındırınız. Az miktarda elinize aldığınız çay ağacı yağı kremini yanaklardan başlayarak alnınıza doğru yüzünüze dairesel hareketlerle masaj yaparak sürünüz. Kremi yüzünüze eşit bir şekilde yayınız. 1-2 dakika kuruması için bekleyiniz.

Çay ağacı kremi yara izlerine iyi gelir mi?

Tuna'nın piyasaya sürdüğü çay ağacı yağı kremi, besleyici ve onarıcı bir etki göstererek yara ve yanıkların üzerine sürüldüğünde yara ve yanıkların hızlıca iyileşmesine yardımcı oluyor.

Çay ağacı yağı kremi ne işe yarar?

Çay ağacı yağı kremi, muhteşem bir antiseptik özelliğe sahip aynı zamanda cildimizi virüs, bakteri ve mantarlardan kısa sürede arındırıyor. Bunların yanı sıra cildimizi besleyerek, ihtiyacı olan nemi almasına yardımcı oluyor.

Çay ağacı yağı kremi neye iyi gelir?

- Çay ağacı kremi ciltte oluşan sivilceleri yok eder. - Ciltte oluşan lekeleri ve kızarıklıkları yok eder. - Bakteri öldürücü bir özelliğe sahiptir. - Bakteri öldürücü özelliğinden ötürü ciltte oluşan virüs ve mantarı yok eder.