Kırşehirli Ahmet Aslan nereli?

İçindekiler:

  1. Kırşehirli Ahmet Aslan nereli?
  2. Mikail Aslan aslen nereli?
  3. Ahmet Aslan hangi partili?
  4. Mikail Aslan kac yasinda?
  5. Ahmet Aslan Alevi mı?
  6. Ahmet Aslan Hangi bakan?
  7. Kırşehir Mikail Arslan kimdir?

Kırşehirli Ahmet Aslan nereli?

Müzisyen, şarkıcı. 1968 yılında Dersim-Hozat'a bağlı Taux-Kardelen köyünde doğmuştur. İlkokulu köyde, ortaokul ve liseyi Hozat'ta okumuştur. En az müzik kadar resim yeteneği de olan Aslan, liseden mezun olduktan sonra Dicle Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitim Fakültesi Resim Bölümünü kazanarak Diyarbakır'a gitmiştir.

Mikail Aslan aslen nereli?

Mikail Aslan
Doğum1972 (48-49 yaşında) Hozat, Tunceli, Türkiye
Başladığı yerZaza
TarzlarHalk müziği
MesleklerMüzisyen
8 satır daha

Ahmet Aslan hangi partili?

İlk defa 2011 Türkiye genel seçimleri'nde Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kars milletvekili olarak meclise giren Arslan, Binali Yıldırım tarafından kurulan 65. Türkiye Hükûmeti'nde Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olarak 2016-2018 yılları arasında görev yaptı.

Mikail Aslan kac yasinda?

49 yaşında (1972) Mikail Aslan/Yaş

Ahmet Aslan Alevi mı?

Ahmet Aslan (d. 1971; Hozat, Tunceli), Zaza asıllı Türk müzisyen. Türkçe ve Zazaca halk eserleri söylemektedir. Kalan Müzik sanatçısı olan Aslan yurt içi, yurt dışı birçok konser ve festivallerde yer almaktadır.

Ahmet Aslan Hangi bakan?

Haziran 2015 ve Kasım 2015 Türkiye genel seçimleri'nde tekrar AK Parti Kars milletvekili olarak meclise giren Ahmet Arslan, Ahmet Davutoğlu'nun istifa etmesinin ardından tarihinde Binali Yıldırım tarafından kurulan 65. Türkiye Hükûmeti'nde Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olarak görevlendirildi.

Kırşehir Mikail Arslan kimdir?

Dönem Kırşehir Milletvekili olarak hizmetini sürdüren Arslan, Türkiye-Kuveyt Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı ve Plan ve Bütçe Komisyonu üyesidir. Evli ve dört çocuk babasıdır.