Gazete kağıdı oje nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Gazete kağıdı oje nasıl yapılır?
  2. Gazete nail art nasıl yapılır?
  3. French nasıl yapılır?
  4. Tırnak uçlarının beyaz olması için ne yapılmalı?

Gazete kağıdı oje nasıl yapılır?

Ojeli tırnaklarımızı kolonya veya deodorant ile ıslatıyoruz. Ardından gazete parçasını kolonya ile ıslattığımız tırnağımızın üzerine yapıştırıyoruz. Kağıdı biraz da parmağımızın üzerindeyken kolonya ile ıslatıp 30 saniye bastırdıktan sonra kaldırıyoruz. Daha sonra kalıcı olması adına tırnak cilasını uygulayabilirsiniz.

Gazete nail art nasıl yapılır?

2 ADIMDA GAZETE BASKILI OJE YAPIMI
  1. İlk önce tırnaklarınız bakımlı ve temiz olmalı. Gazeteden küçük parçalar keserek hazırlayınız. Dilediğiniz açık renk oje iki kat uygulayınız. ...
  2. Hazırladığınız gazete parçalarını tırnaklarınıza düzgün bir şekilde yapıştırınız. Bu işlemle baskı uygulamasını yapmış oldunuz.

French nasıl yapılır?

Tırnaklarınızı hazırlamak için tırnaklarınızın üzerini kütikül yağ ile yağlayın. Tırnaklarınız artık oje sürümüne hazır. İnce bir pembe cilayı tırnaklarınıza sürün ve birkaç dakika kurumaya bırakın. French yapmak için satılan bantları kullanabilirsiniz ya da evdeki gereçlerden kendinize bant oluşturabilirsiniz.

Tırnak uçlarının beyaz olması için ne yapılmalı?

Bunun için yapmanız gerekenler şöyle olacak:
  1. Bir yemek kaşığı oksijenli su ile bir miktar karbonattan macun elde edin. Bu macunu tırnaklarınıza sürün ve 5 dakika kadar bekleyin. ...
  2. Bu işlemi 3 gün arayla uygulayın. Kısa süre sonra tırnaklarınızın renginin açıldığını fark edebilirsiniz.