Ölüdenizde hangi plaja gidilir?

İçindekiler:

  1. Ölüdenizde hangi plaja gidilir?
  2. Ölüdeniz de halk plajı var mı?
  3. Fethiye Ölüdeniz derinliği kaç metre?
  4. Fethiye'nin en güzel plajı hangisi?
  5. Fethiye Çalış denizi nasıl?
  6. Belcekız Plajı nasıl gidilir?
  7. Fethiye'de kaç tane köy var?
  8. Fethiye Yanıklar arası kaç km?
  9. Yanıklar köyü nereye bağlı?
  10. Karaot Plajına nasıl gidilir?
  11. Günlüklü Koyu na nasıl gidilir?
  12. Fethiye Günlüklü Koyu arası kaç km?

Ölüdenizde hangi plaja gidilir?

Ölüdeniz'deki Belcekız Plajı Türkiye'nin en güzel ve popüler turistik plajı ve bunun yanı sıra milli park olarak da ziyaretçilerini ağırlıyor. Dünyadaki en güzel yerlerden biri, mavi cennet, mavi lagün, Türkiye'nin en güzel plajı olarak anılan Belcekız Plajı, mükemmel konumu nedeniyle deniz her zaman sakin ve ılıktır.

Ölüdeniz de halk plajı var mı?

BelceKIZ Halk PlajıÖlüdeniz Mahallesi'nde bulunan Belcekız Plajı tatilciler tarafından en çok tercih edilen plajlardan biridir. ... 1 kilometrelik sahil şeridi ile oldukça uzun olan Belcekız Plajı'na girişler ise ücretsizdir. Şezlong ve şemsiyeler ise ortalama olarak 20 - 30 TL'ye kiralanmaktadır.

Fethiye Ölüdeniz derinliği kaç metre?

Muhteşem manzarası yanında beğenilen bir dalış noktası olan Afkule' ye Fethiye Limanı'ndan yaklaşık 45 dakikalık bir tekne yolculuğuyla ulaşılmakta ve maksimum derinliği 50 metredir.

Fethiye'nin en güzel plajı hangisi?

Ölüdeniz Plajı Ölüdeniz'in dillere destan güzelliğini bilmeyenimiz yok. Ancak Fethiye'yle yeni tanışacaklar için hatırlatmakta fayda var. Fethiye'nin en güzel plajlarından olan Ölüdeniz'in güzelliğine hayran kalacağınıza eminiz.

Fethiye Çalış denizi nasıl?

Fethiye bölgesinde genellikle deniz dalgalıdır. Kumburnu ölüdeniz bölgesinde belcekız plajı dalgalı fakat çok yakınında bulunan kumburnu tamamen sakin bir denizdir. ... Kumburnu kısmının karaya yakın kısmı ise son derece sığdır. Çocuklu aileler genellikle burada denize girmeyi tercih etmektedir.

Belcekız Plajı nasıl gidilir?

Belcekız Fethiye'ye yaklaşık oniki kilometre, Dalaman Havaalanına yaklaşık elli kilometre uzaklıkta yer almaktadır. Fethiye'den gün içerisinde Belcekız'a minibüs dolmuş seferleri bulabilirsiniz. Dalaman Havalanından Belcekıza otobüs, minibüs veya dilerseniz özel VİP araçlar ile ulaşabilirsiniz.

Fethiye'de kaç tane köy var?

Toplam 42 köy bulunmaktadır.

Fethiye Yanıklar arası kaç km?

Fethiye Fethiye Yanıklar arası mesafe : 11 kilometre. Fethiye Fethiye Yanıklar arası süre : 13 dakika. Aşağıdaki bölümlerden Fethiye Fethiye Yanıklar arası yol haritasına ulaşabilir, Fethiye noktasından Fethiye Yanıklar ulaşım noktasına nasıl gidilir detaylı yol tarifi ve zaman bilgisine erişebilirsiniz.

Yanıklar köyü nereye bağlı?

Yanıklar Köyü, Muğla'nın Fethiye ilçesine bağlı bir köydür.

Karaot Plajına nasıl gidilir?

Ulaşım: Fethiye merkeze yaklaşık 15 kilometre uzaklıkta olan plaja özel araç ile D 400 karayolunu kullanarak (Göcek istikameti yönünde) yaklaşık 20 dakikada ulaşabilirsiniz. İlk önce Kargı daha sonra da Yanıklar Köyünü göreceksiniz.

Günlüklü Koyu na nasıl gidilir?

Ölüdeniz üzerinden Günlüklü Koyu'na gitmek isteyenler öncelikle Fethiye merkezde, Köprübaşı Mevki'inde dolmuştan inip, tam karşıda bulunan dolmuş durağına geçmeliler. Kargı-Yanıklar arası dolmuşların çalıştığı bu yerde Günlüklü dolmuşlarına binilmeli.

Fethiye Günlüklü Koyu arası kaç km?

Günlüklü Koyu, Fethiye Muğla kara yolu üzerinde bulunuyor. Fethiye merkeze uzaklığı 17 kilometre.