Kahvaltılık avakado nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Kahvaltılık avakado nasıl yapılır?
  2. Avokado meze nasıl yapılır?
  3. Avokadoya hangi baharat yakışır?
  4. Avokado Yoğurtlaması nasıl yapılır?
  5. Avokado maskesi neye iyi gelir?

Kahvaltılık avakado nasıl yapılır?

Kahvaltıda avokado yiyebileceğiniz diğer bir alternatif ise şu şekildedir: Avokado püre haline getirilir, içine biraz baharat atılır ve kızarmış ekmeğin üzerine sürülür. Daha sonra üzerine haşlanmış ya da yağda yumurta eklenir ve keyifle tüketilebilir.

Avokado meze nasıl yapılır?

Avakado Mezesi Tarifi Nasıl Yapılır?
  1. 2 adet avokadoyu çatalla ezdikten sonra 2 tüm limonu üzerine sıkıyoruz.
  2. 2 diş sarımsağı üzerine rendeliyoruz.
  3. 3 yemek kaşığı zeytinyağını ilave ediyoruz kırmızı biber ve tuzu da ekledikten sonra karıştırıyoruz. Leziz bir aperatif atıştırmalık bir meze ortaya çıkıyor.

Avokadoya hangi baharat yakışır?

Avokadonun tadını çıkarmanın en basit yolu bir tutam tuz ve karabiber serpmektir. Biber, balzamik sirke veya limon suyu, zeytinyağı eklemek gibi başka tatları da deneyebilirsiniz.

Avokado Yoğurtlaması nasıl yapılır?

Avokadoyu soyup çekirdeğini çıkarın, Derin bir kapta çatalla ezin, İçine yoğurt, ezilmiş sarımsak, limon suyu ve damak zevkinize göre tuz ekleyip karıştırın, Servis tabağına alıp minik doğranmış mor soğan ve ince kıyılmış yeşillikle süsleyin.

Avokado maskesi neye iyi gelir?

Doğal avokado maskesinin cilde faydalarını şöyle saymak mümkün: Cildin kaybettiği yağ oranını geri kazandırıyor. Cildi nemlendiriyor ve pamuksu yumuşaklıkta bir cilde sahip olmanızı sağlıyor. Akne ve sivilceleri geçiriyor; içinde Omega 3 sayesinde ciltteki yaralar, yanıklar, kesikleri iyileştiriyor.