Yeşil göze hangi renk eyeliner?

İçindekiler:

  1. Yeşil göze hangi renk eyeliner?
  2. Göz rengini nasıl daha açık göstermek için?
  3. Mavi göze hangi renk ruj?
  4. Mavi göze hangi makyaj yakışır?

Yeşil göze hangi renk eyeliner?

Göz kalemi ya da eyeliner seçerken Yeşil gözlüyseniz siyah göz kalemi ya da eyelinerlardan uzak durmalısınız. Kahverengi ve gri tonları bakışlarınızı yumuşatacak ve kullanacağınız far renkleriyle çok daha hoş bir uyum sağlayacaktır.

Göz rengini nasıl daha açık göstermek için?

Kahverengi gözlerde altın ve bronz tonlar her zaman göz renginin daha açık görünmesine yardımcı olur. Eğer göz renginin biraz daha açık, elaya yakın görünmesini istiyorsan göz makyajında altın ve bronz tonlara yer verebilirsin. Bunun için kremsi yapıdaki farlar, daha parlak bitişli oldukları için çok işine yarayacak.

Mavi göze hangi renk ruj?

Mavi Gözlü Gelin Makyajına Hangi Ruj Renkleri Yakışır? Mavi gözlüler için makyaj modelleri arasından sana en uygun olanına karar verirken sadece göz makyajını değil dudaklarında hangi tonları kullanacağını da düşünmelisin. Biz mavi gözlere en çok şeftali ve nude tonlar ile mat kırmızı rujları yakıştırıyoruz.

Mavi göze hangi makyaj yakışır?

Mavinin tonlarına bağlı olarak bazı renk önerileri: -Koyu mavi gözleriniz varsa açık kahverengi veya pastel portakal tonlarını kullanın. -Açık mavi gözleriniz varsa nötr kahverengi ve turuncu veya bronz tonlar kullanabilirsiniz. -Mavi yeşil gözleriniz varsa bronz, portakal, kırmızı ve sıcak toprak renleri kullanın.