Vintage konsept nedir?

İçindekiler:

  1. Vintage konsept nedir?
  2. Eski kıyafetlere ne ad verilir?
  3. Retro tasarım ne demek?
  4. Vintage giyim tarzı ne demek?
  5. Monokrom renk ne demek?
  6. Monokrom makyaj nedir?

Vintage konsept nedir?

Günümüzde yetmişli yıllarda, seksenli yıllarda ve bazen daha eski zamanlarda kullanılan eşyalarla oluşturulan tarza vintage tarzı adı verilmektedir.

Eski kıyafetlere ne ad verilir?

Vintage, yani gerçekten eski kıyafetlerden oluşan bir stile; Retro deriz. HER KIYAFET VINTAGE DEĞİLDİR! Vintage giyim modası, eski döneme ait parçaların hem modern hem de retro bir tarz oluşturarak günümüze uyarlanmasıdır.

Retro tasarım ne demek?

Retro kelimesi sözlükte 'bilinçli olarak yakın geçmişin akımlarını, modalarını türeten veya taklit eden tarz' olarak açıklanmaktadır. Retro dekorasyona ise geçmişteki mobilya ve dekorasyon stillerinin günümüze uyarlanması ve günümüzde kullandığımız ev eşyalarıyla kombinlenmesi denilebilir.

Vintage giyim tarzı ne demek?

19. yüzyılda ortaya çıkan Vintage giyim tarzı, farklı dönemlere ait stil ve kombinleri yansıtan bir moda akımıdır. 20. yüzyıl veya daha öncesinden kalan kıyafet veya nesneler vintage olarak tanımlanır. ... Vintage'ın kavramsal olarak anlamına baktığımızda geçmiş döneme ait antika ürünler olduğunu söyleyebiliriz.

Monokrom renk ne demek?

Monokrom” kelimesi moda söz konusu olduğunda siyah ve beyazın bir arada bulunduğu tasarımları tanımlamak için kullanılıyor.Oysa “monokrom” resimde tek rengin farklı tonlarının kullanılmasını ifade eden bir sözcüktür. Örneğin mavi rengin açıktan koyuya yer aldığı bir tasarım monokrom olarak nitelendirilir.

Monokrom makyaj nedir?

Göz, yanak ve dudakların aynı rengin farklı tonlarının kullanılmasıyla oluşan monokrom makyaj geri döndü. Tek renk kullanılarak elde edilen makyaj günlük ve özel makyajlarda kadınların işini kolaylaştırıyor. ... Monokrom makyajın en kurtarıcı ürünü yanak ve dudaklara uygulanabilen krem yapıdaki ürünler.