Pasif jimnastik haftada kaç seans olmalı?

İçindekiler:

  1. Pasif jimnastik haftada kaç seans olmalı?
  2. Pasifjimnastik nedir?
  3. Elektro jimnastik ne demek?
  4. G5 masajı yağ yakar mı?
  5. G5 masajı etkili mi?
  6. Ultralyse nedir?
  7. Titreşim kemeri ne işe yarar?

Pasif jimnastik haftada kaç seans olmalı?

Pasif jimnastik uygulaması 15 seans paket halinde uygulama yapılmaktadır. Seans sıklığı haftada 3-5 kezdir. Uygulamanın tek seansı ortalama 30-35 dakika sürmektedir. Uygulamanın etkisi kişiden kişiye değişmekle birlikle 10 seanstan sonra etkisini göstermeye başlayacaktır.

Pasifjimnastik nedir?

Efor sarf etmeden diyetle boşalttığımız yağ hücrelerinin sıkılaştırılmasını sağlayan bir yöntemdir. Pasif jimnastikte kaslar 8 dakika boyunca aktif sporda daha uzun sürede yapılan kas çalışmasını hiç efor sarf etmeden ve terletmeden yapılması söz konusudur. ...

Elektro jimnastik ne demek?

Pasif jimnastik elektro terapi tekniği uygulanarak zayıflama sağlar. Çok sayıda elektrot ucuna sahip olduğu için, vücutta sadece tek bir bölgeye değil tüm vücuda aynı anda etki edebilir. Pasif jimnastik tedavisinde 9 farklı program bulunur bu sayede her bölge için farklı program uygulanır.

G5 masajı yağ yakar mı?

Titreşim ve itme hareketleri ile gerçekleştirilen G5 masajı, hücreleri hareketlendirir. İtme kuvveti sayesinde de vücut sıkılaşmasına yardımcı olmaktadır. Bölgesel bağ dokusunu açmaya yardımcı olan G5 masajı, yağ yakımını da hızlandırmaktadır.

G5 masajı etkili mi?

G5 masajı vücut için son derece etkili ve yararlı bir masaj türüdür. Yağ yakımını sağlaması ve selülit oluşumunu yok etmesi ve hatta yaşlanma oluşumları engellemesiyle son derece önemli bir yere sahiptir.

Ultralyse nedir?

Ultralyse Kavitasyon Cilt üzerinden verilen ses dalgaları ile çalışan sistem, yağ hücrelerini kompenentlerine ayırarak dokunun hacmini küçültür. Bu sayede etkili birincelme sağlanır. Uygulamaya ek olarak yapılacak yağsız diyet ve egzersiz programı ile tek seansta elde edilen 7 santimetrelik incelme de korunmuş olur.

Titreşim kemeri ne işe yarar?

Relax vibro shape masaj ve zayıflama kemeri rl-015 masaj amaçlı titreşim yapar incelmenize ve kilo vermenize yardımcı olur. Çift taraflı darbe sayesinde güçlü titreşim sağlar. Kumandası ile görsel ve aynı zamanda kolay kullanım sunar.