Kule vinç operatörü kaç para maaş alır?

İçindekiler:

  1. Kule vinç operatörü kaç para maaş alır?
  2. Kule Vinç operatörü nedir?
  3. Liman vinç operatörü nasıl olunur?
  4. Liman vinçleri nelerdir?
  5. SSG vinç nedir?
  6. 8343.12 meslek kodu nedir?
  7. Mobil vinç ehliyeti nasıl alınır?

Kule vinç operatörü kaç para maaş alır?

Buna göre işe ilk defa başlayan vinç operatörleri lira maaş alırlar. Aynı zamanda iş tecrübesi kazanan ve başarılı çalışmalara imza atan vinç operatörleri ortalama lira maaş alırlar. Vinç operatörleri için en yüksek maaş ise lira olarak belirlenmiştir.

Kule Vinç operatörü nedir?

Kule vinç operatörü, genellikle şantiye gibi inşaat alanlarında sabit ya da hareketli kule tipi vinçleri kullanan kişidir.

Liman vinç operatörü nasıl olunur?

Vinç operatörü olmak için vinç operatörü ehliyeti almak ve bunun için de vinç operatör ehliyeti kursuna gitmek gerekir. Bu kurslar ciddi şekilde uygulamalı eğitim içeren kurslardır ve adayın kursu başarı ile bitirmesi ve bilhassa uygulamalı eğitimleri eksiksiz tamamlaması şarttır.

Liman vinçleri nelerdir?

Mobil Liman Vinçleri, kompakt tasarımlarından dolayı, limanlarda ve konteyner terminallerinde kullanılan dünyanın en esnek ve güçlü kargo elleçleme ekipmanlarıdır.

SSG vinç nedir?

Eğitim ile katılımcıların SSG iş makinesini kullanabilme, operatörlük yeteneklerinin kazandırılması amaçlanmaktadır. Lastik tekerlekli sahalarımızda dolu konteyner istifleme, yer değiştirme ve elleçleme operasyonlarında kullanılan, yüksek manevra kabiliyetli iş makinasıdır.

8343.12 meslek kodu nedir?

ISCO-08 Mesleklerin Uluslararası Standart Sınıflandırması göre; Mobil Vinç Operatörü Meslek Kodu8343.12” olarak belirlenmiştir.

Mobil vinç ehliyeti nasıl alınır?

MOBİL VİNÇ EHLİYETİ NASIL ALINIR?: Gerekli yaş ve sağlık şartlarına uygun olan adaylar; Milli Eğitim Bakanlığına bağlı iş makinesi kurslarına kayıt yaptırıp, eğitimini aldıktan sonra, her ay yapılan iş makinesi sınavlarına katılırlar.