Tosuncuk Mahkemesi ne oldu?

İçindekiler:

  1. Tosuncuk Mahkemesi ne oldu?
  2. Tosuncuk hangi mahkemede?
  3. Tosuncuk tutuklandı mı?
  4. Çiftlik Bank tosuncuk ne mezunu?
  5. Çiftlik Bank kac para Dolandirdi?
  6. Tosuncuk ne kadar para Dolandirdi?

Tosuncuk Mahkemesi ne oldu?

Binlerce kişiyi kar vaadiyle dolandıran ve Türkiye'ye iade edildikten sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Çiftlik Bank davasının sanığı 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın yargılandığı davada ilk kez hakim karşısına çıktı. Aydın, 75 bin yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada da tutuklandı.

Tosuncuk hangi mahkemede?

Sanık Mehmet Aydın, Anadolu 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, tutuklu bulunduğu Edirne F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndan Ses ve Görüntü Bilişi Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla bağlandı.

Tosuncuk tutuklandı mı?

'Çiftlik Bank' davasının bir numaralı sanığı Mehmet Aydın çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Tosuncuk lakaplı Aydın'ın 26 saat süren emniyet ifadesi de ortaya çıktı. AA'nın haberine göre Aydın, kimseye kesin kazanç vaadinde bulunmadığını, mağduriyetleri gidermek için teslim olduğunu öne sürdü.

Çiftlik Bank tosuncuk ne mezunu?

"Tosuncuk" lakaplı Mehmet Aydın'ın Brezilya'da teslim olup 1 Temmuz'da İstanbul'a getirilmesiyle birlikte de yine Çiftlik Bank dolandırıcılığı gündeme geldi. Mehmet Aydın, ortaokul mezunu sıradan bir gençken, kurduğu Çiftlik Bank oyunuyla milyonlarca TL paraya hükmeden, gösterişli çiftlikler açan bir CEO oldu.

Çiftlik Bank kac para Dolandirdi?

Çiftlik Bank'ın 2016-2017 arasında kişiden toplam 511.7 milyon TL topladığı, kişiye 398.3 milyon TL ödeme yaptığı öne sürüldü. 113.4 milyon liranın Kıbrıs'a aktarıldığı belirtilirken, farklı ödeme sistemlerinden yaklaşık 120 milyon liranın daha adaya gönderildiği ifade edildi.

Tosuncuk ne kadar para Dolandirdi?

BİNLERCE KİŞİ MAĞDUR Yatırdıklarını paranın daha fazlasını alma umuduyla para yatıran kişi yatırdıklarını parayı bile geri alamayınca dolandırıldığını anladı. Sermaye Piyasası Kurulu'nun raporuna göre kişiden 511 milyon TL toplandı. kişiye 393 .3 milyon TL ödeme yapıldı.