Aytaç Süt nerede üretiliyor?

İçindekiler:

  1. Aytaç Süt nerede üretiliyor?
  2. Aytaç Et Fabrikası Nerede?
  3. Nametin sahibi kim?
  4. Aytaç sucukta domuz eti var mı?
  5. Aytaç sahibi nereli?
  6. Namet helal gıda sertifikası var mı?
  7. Aytaç Genel müdür?
  8. Namet kime satıldı?
  9. Şahin sucukta domuz eti var mı?
  10. Namet sucuk helal sertifikası var mı?
  11. Sait Aytaç kimdir?
  12. Danet et helal mi?
  13. Aytaç nerede?

Aytaç Süt nerede üretiliyor?

Aytaç Çiftliği ve Tesisleri Çerkeş Ovasında, 852.000 metrekarelik alan üzerine kurulmuştur. Bu alan üzerinde 76.000 m²'si kapalı olmak üzere toplam 217.000 m²'lik kurulu fabrikamız; günümüzün en gelişmiş gıda teknolojisi ile donatılmış tesisi olma özelliğine sahiptir.

Aytaç Et Fabrikası Nerede?

1995 yılında Çankırı Çerkeş'te kurulan Aytaç Et tesisleri 912 dönüm arazi üzerinde toplam 217.000 m2 kapalı alanda faaliyet gösteriyor. Fabrika, günde 750 büyükbaş, 2.500 küçükbaş hayvan kesimi ve yılda 7.500 ton işleme kapasitesine sahip.

Nametin sahibi kim?

2003 yılında Namet'i Engin Mepa'dan satın alan Kayar Ailesi; 2010 yılında Çayırova'daki dev tesisi kurdu.

Aytaç sucukta domuz eti var mı?

»Aydın İncirliova'da üretim yapan Aytaç Vardar Sucuk, 'Isıl İşlem Görmüş Dana Sucuk' diyor ama içinde domuz eti var. ... »Kırmızı Et Üreticileri Birliği'ne ait dana sucukta kanatlı eti var. »Eyyübiye'de üretimi yapılan Şanlı İsot Pul Biber markasında boya tespiti var. »Sütte jelatin, bitkisel yağ, nişasta tespitleri var.

Aytaç sahibi nereli?

1993 yılında bir İsviçre bankası ve Dünya Bankası ortaklığında İstanbul'da kurulan Aytaç Gıda daha sonra 1996 yılında Yimpaş Holding tarafından satın alınmıştı. 2013 yılında Yıldız Holding ve BİM'in ana ortakları Topbaş Ailesi, şirketin yüzde 75'ini satın almıştı.

Namet helal gıda sertifikası var mı?

Namet, TSEden Helal Gıda Sertifikası aldı

Aytaç Genel müdür?

Erhan Çetin - General Manager /GM - Aytaç Gıda Yatırım Sanayi ve Tic.

Namet kime satıldı?

Koç Grubu geçtiğimiz yıl da Harranova çiftliğini Namet'e satarak besicilikten çıkmıştı. Tat Gıda Maret markası ile bu markaya ait Tuzla'daki arazi bina ve teçhizat ile üzerinde yer alan taşınmazların tamamının toplam 75 milyon dolar artı KDV bedel ile Namet Gıda'ya satılmasına karar verdi.

Şahin sucukta domuz eti var mı?

Hiçbir Şahin Sucukları ürününde domuz eti ve türevi ürünler bulunmamaktadır.

Namet sucuk helal sertifikası var mı?

Perakende ürün grubundaki şarküteri alanında Namet sucuk, pastırma, salam, sosis, jambon, füme et, kavurma ürünleri yer almaktadır. ... Namet'in ayrıca TSE'den onaylı Helal Gıda Sertifikası bulunmaktadır.

Sait Aytaç kimdir?

İSTANBUL (AA) - Tasarruf finansmanı şirketlerinden Eminevim'in Genel Müdürü katılım bankacılığının deneyimli ismi Sait Aytaç oldu. Eminevim'den yapılan açıklamaya göre, bankacılık ve finans sektörünün tanınan başarılı isimlerinden Sait Aytaç, 1 Eylül itibarıyla şirketin Genel Müdürlüğü görevine getirildi.

Danet et helal mi?

Danet'ten yapılan açıklamada, kırmızı et üreticisi kimliğiyle Türkiye'nin ilk helal gıda sertifikasını alan firmanın, ihracat faaliyetlerini güçlendireceği kaydedildi. ... Sertifikamızı aynı zamanda Dünya Helal Konseyi'nin üyesi olan GİMDES'ten alarak belgemize uluslararası tescil kazandırdık.

Aytaç nerede?

Çankırı iline bağlı Çerkeş ilçesinde, 852.000 metrekarelik alan üzerine kurulu işletmede üretim yapılmaktadır. 1994'te Aytaç'a bağlı olarak kurulan Aytaç Su, su dağıtımı alanında faaliyet göstermektedir.