Hurma ile nasıl zayıflanır?

İçindekiler:

  1. Hurma ile nasıl zayıflanır?
  2. Hurma diyeti kaç kilo verdiriyor?
  3. Hurma diyeti zayıflatır mı?
  4. Hurma yoğurt diyeti hangi hurmayla yapılır?
  5. Hurma yoğurt diyeti nasıl olur?
  6. Hangi hastalar hurma diyeti yapamaz?
  7. Hurma yoğurt diyetini kimler yapamaz?
  8. Hurma yoğurt diyetinde siyah çay içilir mi?

Hurma ile nasıl zayıflanır?

HURMA DİYETİ NASIL YAPILIR : Hurma diyeti hem göbek eriten hem de kilo verdiren bir diyettir. Her öğünde 7 adet hurma ve bir kase light yoğurt olmak üzere günde toplam 21 adet hurma ve 3 kase light yoğurt tüketilmesi gerekir. Hurma yoğurt diyetini yaparken gün boyu bol su içerek diyetin etkinliğini artırabilirsiniz.

Hurma diyeti kaç kilo verdiriyor?

Hurma yoğurt diyeti, belli bir süre sadece bu iki besinin tüketilmesiyle uygulanan bir zayıflama yöntemidir. Bu diyette yoğurt, hurma ve su dışında başka bir besin yer almıyor. Hurma yoğurt diyeti, göbek yağlarını eritiyor, 7 günde yaklaşık 5 kilo verdiriyor.

Hurma diyeti zayıflatır mı?

Hurma içinde olan demir ve potasyum mineralleri ile birlikte metabolizmanın hızlandırılması açısından faydalı olduğu gibi lifli bir bitki olması sebebiyle de hurmayı zayıflamak için çok faydalı bir bitki haline getirmektedir. Hurma sindirim sistemini kolaylaştırmaya yardım ediyor.

Hurma yoğurt diyeti hangi hurmayla yapılır?

Hurma yoğurt diyeti, bir hafta kadar süre ile uygulanabilir. Her öğünde 7 hurma ve bir kase yağsız yoğurt olmak üzere günde toplam 21 adet hurma ve 3 kase yoğurt ile yenilebilir. Ancak burada şuna dikkat edin, hurmalar kaliteli ve temiz hurma olmalı.

Hurma yoğurt diyeti nasıl olur?

Diyet süresince her öğünde 7 adet hurma ve bir kase ev yapımı yoğurt tüketilmesi gerekir. Hurmaların özenle seçilmiş olması ve yoğurdun evde yapılmış olması diyetin etkinliğini arttırır. Hurma diyeti uygulanırken ertesi gün tüketilecek olan 21 adet hurma, önceden bıçakla yarılarak gece boyunca suda bekletilmelidir.

Hangi hastalar hurma diyeti yapamaz?

Hurma yoğurt diyetini hamile ve şeker hastası olanlar yapamaz. Ender Saraç'ın en çok tercih edilen hurma yoğurt diyeti kabızlık ve hazımsızlık sorunu olanlar için ideal. Hurma lif oranı yüksek, glisemik indeksi düşük, kişiyi uzun süre tok tutan ve böylece zayıflamakta önemli rol oynayan harika bir besindir.

Hurma yoğurt diyetini kimler yapamaz?

Sağlıklı bir şekilde kilo vermek göbeğinizden hızla kurtulmak istiyorsanız Nisan ve mayıs aylarında yapacağınız hurma yoğurt diyeti sizin için en hızlı çözüm. Bu diyet sayesinde metabolizma hızınıza göre bir hafta 5 ile 7 kilo arasında zayıflamanız mümkün. Hurma yoğurt diyetini hamile ve şeker hastası olanlar yapamaz.

Hurma yoğurt diyetinde siyah çay içilir mi?

Hurma yoğurt diyeti yaparken nelere dikkat edilmelidir? 1- Günde 2 ila 3 litre su içmelisiniz. 2- Çay, kahve veya bitki çayları içebilirsiniz, ancak şeker eklememeniz gerekir.