Araba muayeneleri ne zamana kadar ertelendi?

İçindekiler:

  1. Araba muayeneleri ne zamana kadar ertelendi?
  2. Araba muayeneleri açık mı?
  3. Araç muayenesi en son ne zaman yapılır?
  4. Tam kapanmada TÜVTÜRK açık mı?
  5. Araç muayene son gün ne zaman?

Araba muayeneleri ne zamana kadar ertelendi?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından, Covid-19 tedbirleri sonrasında girilen normalleşme sürecini takiben, araçlarını muayeneye getiren vatandaşların araç muayene istasyonlarında yoğunluk oluşturmasının önüne geçilmesi ve virüsün vatandaşlara olası etkisinin en aza indirilmesi amacıyla, -3 Temmuz 2020 ...

Araba muayeneleri açık mı?

TÜVTÜRK, hafta içi her gün hizmet vermektedir. Araç muayenesini yaptırmak isteyenler Pazar günleri hariç haftanın her günü 08:30 – 17:30 saatleri arasında hizmet alabilir.

Araç muayenesi en son ne zaman yapılır?

İlk üç yaş ve sonrası her üç yılda bir muayene edilmelidir. İlk bir yaş ve sonrası yılda bir muayene edilmesi gerekmektedir. (Taksi, kamyon, otobüs vb. ticari araçlar bu gruba dahildir.) İlk üç yaş ve sonrası her iki yılda bir muayene edilmelidir.

Tam kapanmada TÜVTÜRK açık mı?

İstasyonlarımız Pazar günleri hariç hafta içi her gün, öğlen saatleri de açık olmak üzere, hizmet vermektedir. Son müşteri kabul saati 17:00'dir. Son müşteri kabul saati 17:30'dur.

Araç muayene son gün ne zaman?

Muayene gecikme süreleri için bir sınır yok 31 Aralık 2021'e kadar geçerli yeni düzenlemenin tüm araç tipleri için geçerli olduğunu açıklayan TÜVTÜRK, gecikme süreleri için de bir sınır olmadığını duyurdu.