Tigem başvurusu nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Tigem başvurusu nasıl yapılır?
  2. Tigem kamu mu?
  3. Tigem nasıl bir kurum?
  4. Tigem sahibi kimdir?
  5. Ceylanpınar TİGEM çiftliği kime ait?

Tigem başvurusu nasıl yapılır?

TİGEM PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? Başvurular, 21.12.2020-31.12.2020 tarihleri arasında Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığına elden veya posta (İadeli taahhütlü veya kargo) ile yapılacak.

Tigem kamu mu?

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM), 8.6.1984 tarih ve 233 sayılı Kamu İktisadi Teşebbüsleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararname hükümlerine tabi olarak, tarım ve tarıma dayalı sanayinin ihtiyacı olan her türlü mal ve hizmetleri üretmek amacı ile kurulmuş, tüzel kişiliğe sahip, faaliyetlerinde özerk ve sorumluluğu ...

Tigem nasıl bir kurum?

TİGEM; ülkemiz tarım sektörünün en önemli girdilerinden olan sertifikalı tohumluk ve üstün vasıflı damızlık gibi materyallerin üretimi ve dağıtımı ana ekseninde faaliyet gösteren, faaliyetlerinde özerk, sorumluluğu sermayesi ile sınırlı, tüzel kişiliğe sahip bir İktisadi Devlet Teşekkülüdür.

Tigem sahibi kimdir?

AYŞE AYŞİN IŞIKGECE KİMDİR? TİGEM Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Ayşe Ayşin Işıkgece, 1968 yılında Ankara'da doğdu. 1990 yılında Hacettepe Üniversitesi, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi, İktisat Bölümü'nden mezun oldu. İş hayatına 1991-1995 yılları arasında GİMA A.Ş'de Satın Alma Asistanı olarak başladı.

Ceylanpınar TİGEM çiftliği kime ait?

CEYLANPINAR TARIM İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ İşletme, 1937 yılında, Zirai Kombinalara bağlı Şanlıurfa Grup Amirliği olarak kurulmuş, 1950 yılında Devlet Üretme Çiftliği olarak yapılandırılmış, 1984 yılından itibaren ise TİGEM bünyesinde faaliyetlerini sürdürmektedir.