LG hangi markanın yan ürünü?

İçindekiler:

  1. LG hangi markanın yan ürünü?
  2. LG Klima kim üretiyor?
  3. LG Türkiye garantili ne demek?
  4. En iyi klima hangisi?
  5. ECA klima nerede üretiliyor?

LG hangi markanın yan ürünü?

Güney Kore LG Grup (İngilizce: LG Group, Slogan (İngilizce): "Life's Good" Türkçe : Hayat Güzeldir), Güney Koreli büyük bir şirketler topluluğu olup, elektronik, Cep telefonu ve petrokimyanın da dahil olduğu birçok alanda faaliyet göstermektedir. LG, Koo ailesi tarafından yönetilen bir aile şirketidir.

LG Klima kim üretiyor?

Arçelik-LG Klima Fabrikası, üretim sistemlerini uluslararası standartların ışığında kurmuş, bu standartlara uygun üretim ve kalite süreçlerini 2001 yılında ISO 9001, 2003 yılında ISO 140 yılında OHSAS 18001 belgeleri ile kanıtlamıştır.

LG Türkiye garantili ne demek?

Herhangi bir elektronik cihazı veya akıllı telefonu satın alırken Türkiye Garantili veya Distribütör Garantili ifadesini görüyorsanız, bu satıcı firmanın Türkiye'de resmi olarak faaliyet gösterdiği ve ürüne garanti sunduğu anlamına geliyor.

En iyi klima hangisi?

Daikin en iyi klima üreticilerinden biridir. Piyasadaki birçok klimaya göre oldukça pahalıdır. Daikin klimalar, Mitsubishi klimalar kadar kalitelidirler. Daikin, uzun ömürlü ve hem ısıtma hem soğutma işlemlerini kusursuz yapan klimalar üretir.

ECA klima nerede üretiliyor?

E.C.A. Germany GmbH, Almanya içinde ve komşu ülkelerinde, E.C.A.