Meydancı ne kadar maaş alır?

İçindekiler:

  1. Meydancı ne kadar maaş alır?
  2. Otel Yöneticiliği kaç yıl?
  3. Meydancı ne demek ne iş yapar?
  4. Otel Yöneticiliği hangi alan?
  5. Özyeğin Üniversitesi Otel Yöneticiliği kaç yıllık?

Meydancı ne kadar maaş alır?

2021 Genel Alan Temizleme Görevlisi, Meydancı Maaşları Genel Alan Temizleme Görevlisi, Meydancı maaşı ortalama aylık 3.060 - TL'dir. En düşük maaşı 2.826 -TL, En yüksek ise 3.500 - TL'dir.

Otel Yöneticiliği kaç yıl?

Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik, üniversitelerde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi kapsamında eğitimi verilmekte olan 4 yıllık bir lisans bölümüdür. Bu bölüm yalnızca Eşit Ağırlık puan türüne göre öğrenci kabul etmektedir.

Meydancı ne demek ne iş yapar?

Konaklama vb. işletmelerde, restoranlar,barlar, yüzme havuzları, spor salonları, bahçeler, genel kullanıma açık tuvaletler, salonlar vb. genel alanlar ile ofislerin, temizlik, düzen ve bakımına ilişkin işlemleri genel temizlik kurallarına uygun olarak yapma bilgi ve becerisine sahip nitelikli kişidir.

Otel Yöneticiliği hangi alan?

Otel Yöneticiliği Bölümü, otel idaresi konusunda teorik ve uygulamalı eğitim veren bir lisans programıdır. Bölüm, yalnızca Özyeğin Üniversitesi'nde ve İngilizce olarak eğitim veriyor. Bu bölüme merkezî sınav sisteminin Eşit Ağırlık puan türüyle öğrenci alınıyor.

Özyeğin Üniversitesi Otel Yöneticiliği kaç yıllık?

Özyeğin Üniversitesi, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Otel Yöneticiliği Bölümü, ülkemizde tek örnek olmasının yanı sıra, alanında dünyanın saygın akademik programları arasında yer alma hedefiyle kurulan işletme ve teknoloji eğitimi temelli dört (4) yıllık bir lisans programıdır.